FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

FCSB. Budescu, la un pas să semneze! Dezvăluiri de la negocierile pentru contract: „Acord de principiu, vrea stabilitate”

Budescu ar putea continua la Astra +22   FOTO
Budescu ar putea continua la Astra

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 ianuarie 2021 10:04 / Actualizat duminica, 17 ianuarie 2021 17:00

Dorit de Gigi Becali înapoi la FCSB, mijlocașul ofensiv Constantin Budescu (31 de ani) ar fi foarte aproape să semneze un nou contract cu Astra.

Bogdan Mara, directorul sportiv al Astrei, a vorbit despre vedeta echipei antrenate de Eugen Neagoe și a dezvăluit că Budescu, care mai are contract doar până la finalul sezonului, negociază cu patronul Ioan Niculae prelungirea contractului și chiar a fi ajuns la un acord.

Bogdan Mara: „Nu a fost nicio discuție cu FCSB. Budescu e posibil să prelungească”

„Budescu nu are cum să plece momentan. Are contract cu noi. N-a fost nicio discuție cu FCSB. Are clauză de reziliere de 8-900.000 de euro. E în ultimele luni, poate să semneze cu altcineva.

Domnul Niculae a vorbit cu el și i s-a propus prelungirea contractului cu Astra. Ar fi căzut de acord din ce am înțeles. E posibil să prelungească. Au o relație mai veche, de prietenie. E o chestie personală între cei doi. 

Dar eu am înțeles că, în principiu, a fost de acord cu ce i-a propus domnul Niculae. Este vorba de o mărire de salariu sau un contract pe mai mulți ani. Vrea și jucătorul o stabilitate”, a spus Mara la Fotbal Club, pe Digi Sport.

Gigi Becali îl vrea pe Budescu la FCSB

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că îl vrea pe Budescu din nou la FCSB și că deja a discutat cu mijlocașul ofensiv pentru un transfer în vară, anunțându-l chiar și pe ce post va juca.

I-am zis să vină, dar va juca numai 9 fals. Atât, altceva nu! I-am zis: «Vei sta cu mine față în față și vei promite că nu ai să comentezi nimic la antrenamente. Și o să faci antrenamentul așa tare cum e». «Da, nea Gigi, vreau să fac!», mi-a răspuns. Budescu e prea cuminte, cu bun-simț, respectă ce spune antrenorul. Dar fără muncă nu se poate! Era de acord să vină și acum, dar Astra voia 900.000 de euro pe el. De ce să dau acum 900.000 când pot să-l iau gratis la vară? Da, la vară îl vreau!"
- Gigi Becali la Digi Sport, pe 7 ianuarie

27 de meciuria jucat Budescu în tricoul celor de la FCSB, în sezonul 2017-2018, când a marcat 10 goluri și a dat 8 pase decisive

2.000.000 de euroeste cota lui Constantin Budescu, potrivit transfermarkt

Citește mai multe știri despre FCSB: 

FCSB își domină rivalele din Liga 1! CFR Cluj și Craiova, surclasate într-un top decisiv

Gigi Becali, contestat de o legendă a Stelei: „Mai bine se lasă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
parpalache
parpalache  •  17 Ianuarie 2021, 20:15
Postat de mosvasile pe 17 Ianuarie 2021, 11:40

Astra face antrenamentele la baza proprie din Ploiesti-iar pentru Costica acesta este un argument decisiv,el locuind chiar in Ploiesti si fiind mai comod de felul sau! Costica are o filozofie sanatoasa a vietii!Nu i-au trebuit banii cei multi-din China sau de la arabi-a vrut acasa la Ploiesti, cu familia si cu prietenii si cunoscutii!

Baskan-ul il lua, dar nu-i garanta postul de titular!Problema era ca... Budescu nu se indura sa plece de la Ploiesti!

104262047394975
Iosif Moldoveanu  •  17 Ianuarie 2021, 18:08

Nu vine Budi pt.nimic in lume.

rumunek
rumunek  •  17 Ianuarie 2021, 18:00

Nu e vorba de struguri sau de jucător ars. E vorba de un tip de fotbalist, foarte talentat, dar fără ambiție. Nu e doar Budescu, ar mai fi, așa repede, prietenul său Alibec, care a plecat cu mare zgomot în Turcia și ș-a lăsat liniștea. Mai demult Sânmărtean. Sau Ovidiu Maier. Toți super-talentați, dar carieră nu au făcut doar din cauza lor. Aici, la serbările câmpenești din Liga 1, merge, poporul se bucură, mai dă o înjurătură, mai scuipă o coajă de sămânță. în Europa însă îți oferă doar momente, nimic durabil, pe care să te poți baza. Unii îi numesc artiști ai fotbalului, alții sunt ceva mai critici, le spun circari. Până la urmă e viața și cariera lor, dar un suporter al unei echipe care dorește performanță nu prea are de ce să-și dorească astfel de fotbaliști. De aia cei 2 prieteni nu au ajuns nici la CFR, nici la Craiova, ca să nu ne uităm doar la FCSB, și nu au făcut carieră nici în Belgia, nici în China, nici în țările arabe și probabil nici în Turcia. Să vă dau exemple de afară, Simone Zaza sau Dmitri Payet

Vezi toate comentariile (21)
Comentează