FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Peștele bătut și soția pedepsită pentru o ciorbă rece » Două legende incredibile cu Ionel Ganea lămurite în direct de fostul atacant

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2020 11:46 / Actualizat marti, 16 iunie 2020 14:17

În fotbalul românesc, circulă două legende incredibile despre fostul internațional Ionel Ganea (46 de ani), răspândite de foștii săi colegi. În direct la GSP Live, Ganea a vorbit despre aceste momente, dar și despre presupusa bătaie aplicată unui fan dinamovist în 2009.

  • Ionel Ganea este unul dintre cei mai importanți jucători români din ultimii 30 de ani. Campion cu Rapid (1999) și Dinamo (2007), marcator de 19 ori pentru echipa națională. 
  • Fost atacant, Ganea a devenit erou național după ce a transformat penaltyul cu Anglia de la Euro 2000, calificând România în sferturile competiției. 

 În același timp, Ganea a fost protagonistul mai multor episoade controversate. L-a strâns de gât pe asistentul Dan Mudura, a fost acuzat de Steven Gerrard că a fost pe punctul de a-i rupe piciorul, l-a accidentat grav pe promițătorul internațional scoțian John Kennedy, iar presa a scris de-a lungul timpului și despre alte conflicte dure avute în vestiar cu diferiți coechipieri.

 În fotbalul românesc, circulă, însă, și două legende incredibile pe seama firii explozive a jucătorului, răspândite de foștii săi colegi. 

CUM COMENTEAZĂ GANEA LEGENDELE NĂSCUTE PE SEAMA SA

Prima spune că Ionel Ganea avea un acvariu cu pești cu care se mândrea. Cu ocazia unei vizite a unor prieteni, fotbalistul a observat că unul dintre pești este extrem de agresiv cu alte exemplare mai mici. Ganea a început să bată cu degetul în acvariu și să-i strige peștelui agresiv să înceteze. Evident, agresiunea din apă a continuat, astfel că jucătorul a băgat mâna în acvariu, l-a prins pe agresor și a început să-l lovească de masă, spunându-i: „Ți-am zis să te potolești!”. Apoi, l-a aruncat pe fereastră, spre stupefacția vizitatorilor.  

În direct la GSP Live, Ganea a fost întrebat dacă a avut vreodată un acvariu cu pești, moment în care fostul internațional a început să râdă, dar a negat vehement episodul:  

- Ai avut vreodată un acvariu de pești?
- Dar nu e adevărat.  

- Tu știi ce vreau să te întreb. Sunt colegi de-ai tăi care au răspândit legenda peștelui bătut. 
- Doamne, ferește! Nu e adevărat. 

- Dar de unde s-a născut legenda asta?
 - Sincer, nu știu. A mai fost una cu fosta mea soție, cu ciorba reîncălzită și că am bătut-o de față cu alții. Niște aberații, niște prostii făcute la comandă.  

Ciorba rece și nevasta pedepsită 

A doua legendă, la care se referă Ganea, spune că fotbalistul i-a invitat la masă pe colegii săi Claudiu Niculescu și Ionel Dănciulescu. În timpul cinei, soția lui Ganea a adus ciorba, însă mâncarea nu era suficient de caldă pentru gustul fotbalistului de națională. Nervos, atacantul ar fi lovit-o pe Dana Ganea de față cu invitații. În ajutorul femeii agresate a sărit una dintre soțiile colegilor săi, însă Ganea a repezit-o și pe aceasta. 

 În direct, Ganea a ținut să nege și bătaia aplicată unui fan dinamovist care a intrat pe gazon în 2009, la partida cu Slovan. Atunci, Cancan a scris că atacantul “a tăbărât apoi cu pumnii și picioarele asupra lui Ionuț Constantin Bosu”.  Unsprezece ani mai târziu, Ganea i-a acuzat la GSP Live pe Tică Dănilescu și Cornel Dinu că ar fi premeditat apariția acestei informații neadevărate în presă:  

„Nici nu m-am atins de el. Articolul a fost făcut la comandă. I-ar fi zis Tică Dănilescu lui Cornel Dinu. Și Dinu a spus în presă, că avea influențe. L-a sunat pe ăla de la Cancan, au făcut două pagini cu mine. Suporterul ăla a fost luat de jandarmi, era ținut la tribună, era și drogat. Atât i-am zis: “Bă, dar de ce ai făcut tu asta?” Nicidecum să mă ating de el. Sunt niște chestii murdare care au apărut”. 

Citește și alte știri de la GSP Live:

EXCLUSIV Ionel Ganea, acuzații grave la adresa Anamariei Prodan: „«Acidul sulfuric». Știți cum își scoate banii?”

EXCLUSIV Anamaria Prodan, replică pentru Ganea: „Un marginalizat! Bine că i-am lăsat bani de benzină ca să meargă la emisiuni”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  17 Iunie 2020, 17:36

Mai e mult si bine. Mai sunt suporteri naivi care viseaza un sfert de finala ! Hei rup !

firaldo
firaldo  •  17 Iunie 2020, 09:03

Cum un fotbalist divorteaza...imediat sunt lansate ...evident... "anonim" multe picanterii din relatia recent incheiata.Ma intreb,daca viata a fost asa de grea cu Ganea de ce nu a divortat mai inainte?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  16 Iunie 2020, 15:20
Postat de Robert Bardita pe 16 Iunie 2020, 14:34

Boss *** batea Ganezul la prodanca 2 zile :)))

Spre satisfacția ei.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează