FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Două nume grele de la o rivală, după care tânjește Miriuță: "Mâine i-aș lua"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 decembrie 2017 13:52

Vasile Miriuță, tehnicianul celor de la Dinamo, a dat încă o dată asigurări că în "Ștefan cel Mare" vor sosi jucători importanți în iarnă. Mai în glumă, mai în serios, antrenorul declară că și-i dorește pe Mario Camora și Ciprian Deac, ambii la liderul CFR Cluj.

"Noi trebuie să câştigăm acest ultim joc înainte de a pleca în vacanţă, ca să intram în play-off, pentru că dacă vom câştiga, sigur vom fi acolo.

Pe Deac şi pe Camora i-aş lua mâine. Am discutat cu patronul, vor veni nişte jucători buni şi la noi", a declarat Vasile Miriuță, potrivit TV Telekom Sport.

"I-am prezentat lui Negoiță o listă cu jucători pe care îi vreau, e vorba de trei-patru fotbaliști. Acum, aștept să vedem ce jucători vor pleca. Eu zic că am aprobare pentru jucătorii pe care îi vreau. Jucătorii vor să vină, își doresc să ajute Dinamo. Sunt jucători care vor intra direct titulari, nu aduc pe cineva doar ca să completez lotul. Jucătorii pe care îi vreau sunt și din campionat și din străinătate" Vasile Miriuță, în urmă cu două zile

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  17 Decembrie 2017, 08:32

""GHIOLBANUL""ARE VISE EROTICE!!!!!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  16 Decembrie 2017, 17:34

”nu baga in seama toti AMATORI FI profesionist” Aoleu, Mami Mami, tu precis esti membru al colectivului de coregrafi...

833799473403034
Mami Mami  •  16 Decembrie 2017, 16:55

Miriuta, nu baga in seama toti amatori fi profesionist asa cum esti noi sintem Doar DINAMO BUCURESTI. De ce le este frica nu o sa scape o sa maturam din nou cu fcsb berceni pe jos

Vezi toate comentariile (14)
Comentează