FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Dragomir: 'Am încredere că Universitatea Craiova îşi va rezolva problemele financiare"

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 decembrie 2010 00:00

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat că are încredere că gruparea Universitatea Craiova îşi va rezolva problemele financiare şi îşi va plăti datoriile de aproximativ patru milioane de euro.

"Nu cunosc exact detaliile care sunt la Universitatea Craiova, nu ştiu ce să spun. Din ce am înţeles, sînt nişte datorii, care, dacă nu vor fi achitate, nu îi va mai permite Universităţii să joace în Liga I. Am, însă, încredere că cei de acolo vor reuşi să rezolve situaţia", a spus Dragomir pentru Mediafax.

Oficialul LPF le-a transmis fanilor Universităţii să aibă încredere în echipa lor favorită: "Suporterilor Craiovei le doresc să fie sănătoşi, să scape de griji şi să aibă încredere în echipa lor. Universitatea Craiova e un club mare, cu tradiţie, şi va trece peste aceste greutăţi".

Dumitru Dragomir i-a luat apărarea patronului Adrian Mititelu, amintind că acesta a susţinut echipa de unul singur, în condiţiile în care autorităţile locale nu au ajutat cu nimic în ultimii cinci ani: "Cum s-au descurcat pînă acum, o să se descurce şi de această dată. Mititelu e de felicitat pentru banii pe care i-a băgat la Craiova. Nu uitaţi că Primăria nu a mai ajutat echipa de cinci ani absolut deloc. A investit şi în stadion. Dacă i se dădeau două sau trei milioane de euro pentru arenă, acum era alta situaţia. A băgat vreo 18 milioane de euro în echipă, cum să o lase acum? Piţurcă nu pleacă, pentru că el e un tip ataşat. A văzut şi el că toţi au ceva cu Mititelu. Nu a greşit atunci cînd a spus, în acea conferinţă, tot ce a spus. Nu este nimic în neregulă să spui adevărul".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
egipteanul
egipteanul  •  15 Decembrie 2010, 17:21

Sa nu uitam cum a reusit sa ia Steaua si Dinamo campionate pe "de-a moaca" si cum a luat Steaua Cupa Campionilor pe "de-a moaca" si dinamo licenta pe "de-a moaca" avand in vedere ca au datorii de zeci de milioane de euro...Deci domnule de-a moaca, tu nu sti nici sa-ti pui echipa favorita la profil...deci de pretentii sa avem noi de la tine?

ipsilante
ipsilante  •  15 Decembrie 2010, 17:16

Corleone nu are dreptate! Mititelu nu a a bagat 18 mil. la Stiinta! A aruncat in sus, cu 18 mil de Euro, fara nici un pic de cap! Cu un Stan manager, baga numai pe jumatate si avea si performante mai mari decit salvarea de la retrogradare! Dar, prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul...Mitica stie asta, dar o limba la vremea ei, face...ehe...voturi! Hai Stiinta!

oltean85
oltean85  •  15 Decembrie 2010, 15:05

eu ma bucur daca e asa si o sa jucam si la anul in liga 1 :) desi nu cred

Vezi toate comentariile (4)
Comentează