FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - MLADA 0-1

Dragomir nu crede în Steaua: "Nu se califică!"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 februarie 2013 23:02

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a vorbit despre înfrîngerea Stelei şi chiar dacă spune că nu ia în calcul meciurile amicale, acesta nu are nici o speranţă că "roş-albaştrii" pot trece de Ajax.

"Nu pun bază pe meciurile amicale, mai ales că Reghecampf a avut la dispoziţie numai 3 sau 4 titulari. Depinde cum se mobilizează jucătorii şi ce vîrf de formă îi prinde meciul cu Ajax. Nu sînt deloc încrezător că se califică, dar sînt convins că va juca mai bine decît o face în amicale", a spus Dragomir la Dolce Sport.

Steaua a pierdut în această seară amicalul disputat cu ocupanta locului 5 din Cehia, Mlada Boleslav. Cornel Rîpă a deviat nefericit o minge care l-a lobat pe Stanca în minutul 90.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
ovidiu2013
ovidiu2013  •  09 Februarie 2013, 15:50

sansele sunt foarte mici , nu se compara steaua cu ajax la nici un capitol. restul sunt povesti, preparatori germani, antrenor cu mentalitate germana,conditii ca in europa..hai sa fim seriosi. Rezultatul si opera staffului Stelei sa vazut la meciul cu Stuttgart , unde in 31 de minute a primit patru goluri....ajax le va da 5 goluri in 70 de minute..

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Februarie 2013, 10:31

Stelei tocmai i au crescut sansele sa treaca de Ajax ...gainarul sef tocmai prezice si el ce spune majoritatea ...asta si cand prezice ...ca maine soarele va rasarii ...e posibil sa se insele ...

giuran
giuran  •  06 Februarie 2013, 02:09
Postat de mariuspc pe 06 Februarie 2013, 00:41

Si ,,Daca,, se accidenteaza Rusescu cine o mai baga in poarta? In amicale sa vazut de fapt forta de atac a Stelei. Ciobanul numai se lauda ca face ca drege dar adevarul este ca se c...a pe gura si atit. Ca transfera pe ala ca vinde pe alalalt cu zeci de milioane de euro si in definitiv o.

Asta cu amicalele e frectie la picior de lemn . In 2006 Dinamo era batut in amicale de echipe de amatori din Germania si Franta si a luat campionatul la pas (si oricat de anti-dinamovist as fi , a fost un campionat luat corect 100% ) .

Vezi toate comentariile (54)
Comentează