FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CRAIOVA 4-3

Dragoș Albu, după „thriller-ul” din Giulești: „Nu pot să mă bucur pentru gol”

Rapid a învins FCU Craiova, scor 4-3, în runda #22 din SuperLiga. Dragoș Albu (22 de ani), mijlocașul oltenilor a fost extrem de supărat la finalul meciului. foto: Imago Images +45   FOTO
Rapid a învins FCU Craiova, scor 4-3, în runda #22 din SuperLiga. Dragoș Albu (22 de ani), mijlocașul oltenilor a fost extrem de supărat la finalul meciului. foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 19 ianuarie 2024 21:53 / Actualizat sambata, 20 ianuarie 2024 00:41

Rapid a învins FCU Craiova, scor 4-3, în runda #22 din SuperLiga. Dragoș Albu (22 de ani), mijlocașul oltenilor, a fost extrem de supărat la finalul meciului.

Chiar dacă oltenii conduceau cu 3-1 în minutul 75, aceștia nu au reușit să securizeze rezultatul, iar giuleștenii au întors scorul și au izbutit să câștige partida.

Moldovan, doar spectator » Capitolul la care e ultimul din Superliga înainte de plecarea la Atletico
RAPID - FCU CRAIOVA
Moldovan, doar spectator » Capitolul la care e ultimul din Superliga înainte de plecarea la Atletico

Chiar dacă a deschis scorul în minutul 25, Dragoș Albu nu s-a putut bucura la sfârșitul meciului. Acesta a fost foarte supărat la flash-interviu.

Dragoș Albu, după ce Craiova a fost învinsă de Rapid: „Suntem foarte supărați”

Ce pot să zic, suntem foarte supărați. Am pierdut un meci pe care l-am avut în mână. Ăsta e fotbalul, te pedepsește dacă nu ești constant și nu joci bine până la final. Nu am reușit să mai punem presiune pe ei. Nu am reușit să mai ținem de minge după ce am marcat golul 3. Am pierdut duelurile foarte ușor. 

Nu știu dacă e vorba de relaxare. Cred că penalty-ul lor a fost un moment psihologic important, era un moment în care jucam foarte bine. Au venit peste noi după acel gol. Din păcate, nu pot să mă bucur de gol pentru că nu am reușit să câștigăm. Asta este, mergem mai departe, trebuie să ridicăm capul și să ne gândim la următorul meci.

A plecat la Atletico? (n.r. Horațiu Moldovan) Îi urez multă baftă! A fost un gol frumos, dar era bucuria mult mai mare dacă reușeam să câștigăm acest meci”, a spus Dragoș Albu, pentru Prima Sport

VIDEO. Rapid - FCU Craiova » Giuleștenii cântă alături de fanii din peluză la finalul partidei

Faulturi neacordate pentru noi, o disperare să îi aducă peste noi ce nu am văzut! E o decizie incorectă la penalty. A apropiat corpul de mână. A fost o lovitură liberă înainte, mă mir că nu s-a dus cu mingea până în careu. E greu aici, e presiune. Am văzut clar, auturi clare care s-au dat pentru ei.
- Vlad Achim, mijlocaș FCU Craiova

Citește și alte știri din SuperLiga:

Dinamo și-a prezentat transferul cu numărul 5 din această iarnă » 8 trofee în palmares pentru noua achiziție a „câinilor”
DINAMO
Dinamo și-a prezentat transferul cu numărul 5 din această iarnă » 8 trofee în palmares pentru noua achiziție a „câinilor”
Informații de ultimă oră despre transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico » Pasul făcut de spanioli
MERCATO
Informații de ultimă oră despre transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico » Pasul făcut de spanioli

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ultrasStiinta
ultrasStiinta  •  20 Ianuarie 2024, 21:49

A batut rapidul o clona! Paguba-n ciuperci: trimite clona in B!!!

sorinaccio79
sorinaccio79  •  20 Ianuarie 2024, 00:17
Postat de Str82HeIL pe 19 Ianuarie 2024, 23:45

Auzi ca a aproproiat corpul de mana :)))))))))))))))))))))))

asa e la olteni......ii doare mintea.....

Str82HeIL
Str82HeIL  •  19 Ianuarie 2024, 23:45

Auzi ca a aproproiat corpul de mana :)))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează