FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

VIDEO Ce încearcă Dragoș Bon să repare la Craiova, după mandatul lui Rădoi: „Am discutat cu băieții din prima zi”

Dragoș Bon
Dragoș Bon

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 decembrie 2022 11:04 / Actualizat duminica, 11 decembrie 2022 12:23

Dragoș Bon (42 de ani), antrenorul interimar de la Universitatea Craiova, a oferit primele declarații după ce a fost înscăunat ca „principal” la CSU. Împreună cu fundașul Bogdan Mitrea, Bon a prefațat următorul meci al oltenilor, cu CS Mioveni.

  • CS Mioveni - CSU Craiova, meci din etapa 20 a Ligii 1, se va juca luni, 12 decembrie, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro, la TV pe PrimaSport 1, OrangeSport 1 și DigiSport 1. 
Fernando Santos, întrebat dacă regretă că nu l-a titularizat pe Cristiano Ronaldo cu Maroc » Ce răspuns dat + Ce spune despre demisie
MAROC - PORTUGALIA 1-0
Fernando Santos, întrebat dacă regretă că nu l-a titularizat pe Cristiano Ronaldo cu Maroc » Ce răspuns dat + Ce spune despre demisie

Dragoș Bon, înainte de CS Mioveni - Universitatea Craiova: „Să fie un nou punct de plecare”

„E clar că ne așteaptă un joc dificil. Ultimele rezultate și situația mentală prin care echipa trece ne fac să ne așteptăm la o partidă dificilă. Ce vă pot spune este că atât eu, cât și băieții vom face tot ce depinde de noi pentru a reuși să luăm cele 3 puncte și să ne reabilităm câtuși de puțin în fața suporterilor.

Și ei trec printr-un moment greu, ca noi. Știm foarte bine cât sunt de pătimași. Ce s-a întâmplat în ultima perioadă ne-a întristat pe toți.

Vă garantez că vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a reușim să aducem cele 3 puncte, să avem un nou punct de plecare. Așa e la fotbal, următorul joc te poate reabilita, poate să-ți aducă entuziasmul de care ai nevoie pe viitor”, a răspuns Bon la întrebările ofițerului de presă. 

Nu a fost o conferință de presă clasică, cu prezența jurnaliștilor și întrebări din partea acestora. 

Ce încearcă Dragoș Bon să repare după mandatul lui Mirel Rădoi

Încercăm să reglăm anumite chestii tehnico-tactice, lucruri pe care mi le doresc și pe care le-am discutat din prima zi cu băieții. Muncim foarte mult din punctul ăsta de vedere, încercăm să ne analizăm atât pe noi, cât și adversarul. Sperăm să arătăm destul de bine la Mioveni.

CS Mioveni nu are o poziție foarte bună în clasament. Și la ei, prin schimbarea de antrenor, au avut ceva rezultate pozitive. Sunt o echipă cu experiență, cu talie, bine organizată, care practică un joc defensiv destul de aglomerat, cu 5 fundași. Trebuie să avem foarte mare grijă la prevenție, la contraatac și să avem răbdare.

Avem unele probleme de lot. Pe Elvir Koljic nu ne putem baza. Martic încă se resimte. Sperăm ca Baiaram să fie recuperat până la ora partidei și să reușim să aliniem o echipă competitivă, care să aducă un joc spectaculos și cele 3 puncte”, a adăugat antrenorul interimar al Craiovei, care va conduce echipa la ultimele două meciuri din acest an. 

Va fi un meci greu, chiar dacă întâlnim echipa de pe ultimul loc. Au și ei o grămadă de probleme, pe noi ne interesează cele 3 puncte. Știm că va fi greu, suntem într-o perioadă delicată, dar sunt optimist, mergem cu încredere la Mioveni.

Trebuie să lucrăm mental, o victorie cu siguranță ne-ar debloca, ne-ar aduce pe drumul cel bun. Așa este la fotbal, rezultatele aduc fericirea. O victorie ne-ar regla.

- Bogdan Mitrea, CSU Craiova

Mai multe știri din Liga 1: 

Gică Hagi, nonșalant la conferință, după 0-4 la Sibiu: „A fost spectacol! Dar noi n-am participat”

Incident la inaugurarea arenei moderne din Sibiu » Escortat de poliție după ce a dat buzna cu forța în stadion: „S-au plătit 50 de milioane de euro, vreau să intru”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
brera30
brera30  •  12 Decembrie 2022, 10:02
Postat de george.br pe 11 Decembrie 2022, 16:40

Deci tu vii la noi pentru maruntis***?

Pai voi, numai maruntis aveti :)))

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  11 Decembrie 2022, 19:32
Postat de kuba13 pe 11 Decembrie 2022, 19:11

Cât amuzament la Mogoșeni :)))))

Tataeee… tu esti de b.. posteaza măruntele la tine..

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  11 Decembrie 2022, 19:32
Postat de george.br pe 11 Decembrie 2022, 16:40

Deci tu vii la noi pentru maruntis***?

Nu vin ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează