FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CHINDIA 3-0

Dragoș Bon a vorbit despre viitorul său la Universitatea Craiova: „Sper să rămân”

Dragoș Bon, antrenor interimar CSU Craiova
Dragoș Bon, antrenor interimar CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 decembrie 2022 23:05 / Actualizat sambata, 17 decembrie 2022 23:20

Dragoș Bon, interimarul de la CS Universitatea Craiova, a vorbit despre victoria echipei sale împotriva Chindiei, 3-0, în etapa 21 din Superliga.

Bon, antrenor interimar după plecarea lui Mirel Rădoi, speră să rămână în cadrul clubului și în mandatul viitorul antrenor.

Markovic, despre execuția de clasă reușită contra Chindiei: „Așa am gândit-o și mi-a ieșit”
CSU CRAIOVA - CHINDIA 3-0
Markovic, despre execuția de clasă reușită contra Chindiei: „Așa am gândit-o și mi-a ieșit”

Dragoș Bon: „Sper să rămân la Craiova”

„După golul doi am avut o perioadă mai slabă, au venit cu niște faze fixe, cu penalty-ul. Markovici e unul dintre cei mai talentați jucători din România. Dacă va avea continuitate, cu siguranță va juca într-un campionat puternic. 

Se caută un antrenor cu experiență mai mare, așa se dorește la Universitatea Craiova. Eu sper să fie inspirată conducerea cu alegerea și sper că o să rămân alături de echipă. Eu am fost pregătit mereu, în orice moment am venit am încercat să redresez echipa. Pun mult suflet și nu vreau să-mi scape niciun detaliu. 

Eu am mare încredere că din ianuarie vom arăta mai bine. Știu că lumea vrea faze de poartă, dar pentru mine erau importante cele 3 puncte și să nu primim gol. Nu ne-am uitat niciodată la echipele din spatele nostru, doar la cele din față. Craiova are jucători buni, dar a fost o problemă mentală. 

Nu se pune problema să nu aibă calitate. Eu când am venit la echipă am zis că am nevoie de tot lotul, să redresez corabia repede. Am încredere în ei, de asta i-am și băgat. Și Popescu a fost inspirat, și eu și staff-ul. Nu că el nu avea valoare, dar așa am simțit noi. E un copil cu calitate, crescut la noi în academie”, a declarat Dragoș Bon la „Fotbal Show”, emisiune realizată în coproducție de Gazeta Sporturilor și Prima Sport.

Ce a declarat Toni Petrea după CSU Craiova - Chindia 3-0

„Când întâlnești o echipă valoroasă, dacă are o ocazie te taxează. Am încercat să revenim, din păcate am ratat penalty. Am avut și om eliminat, a trebuit să ne retragem. A doua repriză au avut un corner din care a ieșit gol, în rest nimic. 

Acum urmează o perioadă în care o să ne liniștim. Aveam doi jucători care trebuia să execute, așa am simțit, să îl las pe cel care simte că poate marca, a pus și primul mâna pe minge. La eliminare a fost o preluare mai lungă a lui Chamed, nu cred că a vrut să-și lovească adversarul. 

Din păcate, cred că primește două etape de suspendare. În perioada de iarnă, nu poți să găsești mulți jucători. Avem nevoie de întăriri, azi am avut doar 7 jucători pe bancă. Sunt câteva echipe despărțire de câteva puncte, se joacă, e un sezon echilibrat. Fiecare punct contează. Am întâlnit echipele cu pretenții de play-off și chiar dacă am pierdut, am arătat că putem juca fotbal”, a declarat Petrea, antrenorul Chindiei.

Citește și: 

Eroul neașteptat din Bănie » „Isprava” reușită de Laurențiu Popescu la primul meci pentru Universitatea Craiova în acest sezon de Liga 1
CSU CRAIOVA - CHINDIA
Eroul neașteptat din Bănie » „Isprava” reușită de Laurențiu Popescu la primul meci pentru Universitatea Craiova în acest sezon de Liga 1
Pentru Rădoi? » Jovan Markovic, lob superb, din afara careului: „E un artist cam dolofan”
CSU CRAIOVA - CHINDIA
Pentru Rădoi? » Jovan Markovic, lob superb, din afara careului: „E un artist cam dolofan”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  18 Decembrie 2022, 07:26

Introducerea lui Popescu a fost geniala. Ar trebui sa fie titular meci de meci! Bon - ai facut un meci frumos! Felicitari. Se pare ca esti mai bun decat cei de dinaintea ta!

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  18 Decembrie 2022, 07:04

Felicitari Bon! Felicitari Stiinta!

trink
trink  •  18 Decembrie 2022, 03:39

Bon, antrenor interimar după plecarea lui Mirel Rădoi, speră să rămână în cadrul clubului și în mandatul viitorul antrenor. greu cu limba romana la gsp!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează