FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CLINCENI

FOTO Experiment nereușit! Dragoș Nedelcu, trimis fundaș central, s-a accidentat în minutul 11 al duelului FCSB - Chindia

FOTO: Captură @Digi Sport 1 +5   FOTO
FOTO: Captură @Digi Sport 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2021 20:14 / Actualizat sambata, 20 februarie 2021 20:40

Dragoș Nedelcu (24 de ani) s-a accidentat în minutul 11 al partidei dintre FCSB și Chindia Târgoviște, la scorul de 0-0. 

Dragoș Nedelcu a revenit în luna februarie, după o pauză de jumătate de an, provocată de o ruptură de ligamente. Fotbalistul reprofilat pe postul de fundaș central a rezistat doar două meciuri, înainte de o nouă accidentare. 

Dragoș Nedelcu, accidentare în FCSB - Chindia

În minutul 11, Dragoș Nedelcu a revenit în sprint, după ce urcase în careul advers, la un corner. Fundașul central de astăzi a simțit dureri la piciorul drept, a încercat să rămână pe teren, dar în momentul în care a intrat în posesia balonului a cedat și a făcut semn de schimbare. 

+1 FOTO

Echipa medicală a gazdelor a intervenit și a confirmat că nu mai poate continua. Din gesturile surprinse de camerele TV, Nedelcu a avut probleme musculare la coapsa dreaptă. Toni Petrea l-a introdus pe Andrei Miron în centrul defensivei. 

Ilie Dumitrescu a simțit pericolul 

Imediat după apariția echipelor de start din FCSB - Chindia, Ilie Dumitrescu a remarcat că Dragoș Nedelcu nu ar trebui folosit fundaș central: „Nu-l văd pe Nedelcu fundaș central, el ar putea să aducă un plus în linia de mijloc, are inteligență. verticalizează, are progresie cu mingea la picior. Nu are viteză pentru postul de stoper”. 

Citește și alte știri despre FCSB și Clinceni: 

Ilie Dumitrescu critică 3 decizii ale lui Becali: „Nu-l văd bine acolo, iar echipa e în criză!”

Ce se întâmplă cu Florinel Coman? De 3 ani n-a mai fost atât de slab!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
dora
dora  •  20 Februarie 2021, 21:17

Și al 2-lea fundaș central a fost repede reprofilat, pe postul de fundas dreapta. La cat de anemic este atacul oaspetilor - suspect de cu minte - FCSB putea juca si fara portar !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează