FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Dragoș Nedelcu pleacă de la FCSB! Cât poate încasa Becali + noua echipă nu-l lasă la Jocurile Olimpice

Articol de , - Publicat miercuri, 07 iulie 2021 22:56 / Actualizat miercuri, 07 iulie 2021 23:25

FCSB e gata să se mai despartă de un jucător. Gigi Becali a cedat până la urmă și l-a lăsat pe Dragoș Nedelcu să plece de la FCSB. Fortuna Dusseldorf este echipa care îl va împrumuta pe mijlocașul defensiv de la FCSB timp de un sezon.

Fortuna Dusseldorf, locul 5 în ultimul sezon din liga a doua germană, a transmis recent o propunere pentru împrumutul lui Nedelcu pentru un sezon. Germanii plăteasc un milion de euro în vara anului viitor, în situația în care prestațiile lui Dragoș vor fi pe măsura așteptărilor. Becali a refuzat inițial oferta, dar la insistențele jucătorului și-a dat acceptul.

„Mai sunt de pus la punct câteva detalii. Cluburile s-au înțeles, Dragoș a intrat și el în discuții. În câteva zile totul se va rezolva!”, au dezvăluit pentru GSP, surse din interiorul echipei din Berceni. Jucătorul poartă deja conversații cu nemții prin intermediul agentului și așteaptă OK-ul pentru a merge la Dusseldorf.

Am luat ce e mai bun în România. Nedelcu nu va putea fi mijlocaș central mai bun decât Casemiro, dar va ajunge fundaș mai mare ca Pique
Gigi Becali, în 2017

Dragoș Nedelcu pleacă de la FCSB! Transferul blochează prezența la JO

Mutarea lui Dragoș Nedelcu la Fortuna Dusseldorf îi va crea probleme serioase și lui Mirel Rădoi. Mijlocașul face parte din lotul echipei naționale care va merge la Tokyo, la Jocurile Olimpice, dar nemții nu sunt de acord cu convocarea lui Dragoș. 

FCSB lăsase doar doi jucători la lot. Pe lângă Nedelcu mai era prezent și portarul Ștefan Târnovanu. România va face parte din Grupa B, în care va înfrunta Honduras (22 iulie), Coreea de Sud (25 iulie) și Noua Zeelandă (28 iulie).

Dragoș Nedelcu pleacă de la FCSB! Cât poate încasa Becali + noua echipă nu-l lasă la Jocurile Olimpice
Dragoș Nedelcu, în tricoul celor de la FCSB // FOTO: Imago

3 mijlocași defensivia convocat Rădoi în lotul pentru Jocurile Olimpice: Nedelcu, Marius Marin și Tudor Băluță. Mirel avea în plan să-l folosească pe jucătorul FCSB-ului ca fundaș central, pe un post pe care el a mai jucat și la club

Gigi Becali și-a împrumutat favoritul! Trebuia să fie urmașul lui Rădoi
FCSB
Gigi Becali și-a împrumutat favoritul! Trebuia să fie urmașul lui Rădoi

Nedelcu, măcinat de accidentări

Când l-a achiziționat pe Nedelcu de la Viitorul a achitat 1,6 milioane de euro, însă jucătorul avea atunci doar 20 de ani, era om de bază în trupa lui Hagi și nu suferise accidentări grave. 

Au trecut patru ani, el s-a accidentat serios de două ori, s-a întors recent pe teren după o ruptură a ligamentelor genunchiului, și a jucat din ce în ce mai puțin. Mai mult în ultima perioadă, criticat din ce în ce mai des de patron şi trimis să joace la „satelitul" din Liga 3, Nedelcu nu-și mai dorea nici el să continue la FCSB.

Își sunase impresarul din mai!

Dragoș Nedelcu spera să-și rezilieze contractul cu FCSB, cu un an mai devreme, Din păcate, evoluțiile bune în tricoul Viitorului nu au mai continuat odată cu transferul la București. Evoluțiile mediocre, precum și accidentările grave l-au scos din ritmul cu care Nedelcu îi obișnuise pe specialiștii din fenomen.

Iar nivelul pe care i-l prevesteau oamenii din fotbal nu s-a mai adeverit. În luna mai, acesta și-a informat agentul, pe Pietro Chiodi, că ar vrea să rupă mai devreme cu un an contractul cu FCSB și să își încerce norocul la o echipă din străinătate.

Nedelcu nu a vrut în Ungaria

În februarie 2020, Nedelcu a fost la un pas să ajungă la MOL Vidi. Deși plecase în Ungaria pentru a face vizita medicală, în ultimul moment s-a răzgândit și a decis să nu mai semneze. FCSB urma să primească 500.000 de euro pentru împrumutul lui Dragoş până la 31 decembrie 2020, iar dacă îi convingea pe maghiari, FCSB mai încasa 1,5 milioane de euro. 

„A căzut transferul, da! Jucătorul nu am mai vrut să meargă acolo. Eu nu oblig pe nimeni să plece de la club. Poate el va deveni un jucător mai bun acum și poate o să iau și mai multe milioane de euro pe el", a declarat atunci Gigi Becali.

A marcat în viața privată

Aza este iubita lui Dragoș Nedelcu. Are 21 de ani și e născută în Călărași. A fost semifinalistă la Vocea României în 2015, iar de atunci Aza, așa cum e cunoscută în industria muzicală, face senzație pe scenă și-n aparițiile publice. Imediat după ce-a apărut în lumina reflectoarelor, Aza a semnat un contract de profesionist cu Adrian Sână, iar din acel moment au început să curgă concertele.

+45 FOTO

Aza dezvăluia că atunci când timpul îi permite merge pe stadion. „Am fost la numeroase meciuri de fotbal, am văzut cum suporterii echipelor trăiau orice moment ca și cum ei erau pe teren și-și susțineau echipa până la finalul celor 90 de minute. Fanii erau alături de echipă pe toată durata meciului, indiferent de rezultatul din teren".

Costel Gâlcă, momentul adevărului: „Nu m-am simțit apreciat la FCSB!”

CITEȘTE ȘI

EXCLUSIV Cea mai scumpă aroganță de la FCSB » Gafa care i-a nenorocit cariera și l-a costat pe Becali o avere!

VIDEO EXCLUSIV Fotbalistul care l-a refuzat pe Gigi Becali în această vară: „Dânsul a vrut să vorbim, dar i-am zis că n-are rost”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
gazistu
gazistu  •  08 Iulie 2021, 10:55

nEDELCU e cea mai mare teapa luata de Becali, ever!! NU stiu ce echipa ar fi dat 2 mil E pe puturoshul de Nedelcu… doarme in teren, pase inapoi la portar,. Asa fotbalist!

cirus11
cirus11  •  08 Iulie 2021, 08:36
Postat de dave33 pe 08 Iulie 2021, 04:41

ce o fi cautat asta la Steaua?

Meciuri europene

amadeus2021
amadeus2021  •  08 Iulie 2021, 07:52
Postat de dave33 pe 08 Iulie 2021, 04:41

ce o fi cautat asta la Steaua?

A se citi cu atenție articolul: esre vorba de "echipa din Berceni", nu Steaua.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează