FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dragoş Săvulescu îi răspunde elegant lui Cristi Borcea: "Ar trebui să discute cu mine înainte de a mă ataca"

Dragoş Săvulescu, administrator delegat al clubului Dinamo
Dragoş Săvulescu, administrator delegat al clubului Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 27 iunie 2011 22:16

Preşedintele delegat al FC Dinamo, Dragoş Săvulescu, i-a răspuns lui Cristi Borcea, după ce acesta a declarat el că nu este mandatat să vorbească despre jucători şi antrenori.

"A fost reacţie emoţională a domnului Borcea, pe care eu am tratat-o ca atare. Am discutat mai apoi cu dânsul şi mi-am dat seama de faptul că a fost o reacţie emoţională şi nimic mai mult. De departe declaraţiile pot fi interpretate şi iese cu totul altceva. Din păcate nu a existat înaintea reacţiei lui o comunicare între noi.

Poate că e şi vina lui că s-a pripit un pic, dar v-am spus, e vorba de o interpretare a declaraţiilor mele. Presa uneori speculează şi el înţelesese că eu aş fi declarat că domnul Ciobotariu nu mai este antrenorul lui Dinamo sau ceva de genul ăsta. Nici vorbă de aşa ceva", a spus Săvulescu. 

Acţionarul dinamovist Cristi Borcea a declarat astăzi că preşedintele delegat Dragoş Săvulescu nu este mandatat să vorbească despre jucătorii şi antrenorii echipei, singurul care o poate face fiind administratorul delegat Cornel Dinu.

CITEŞTE ŞI ...
RĂZBOI la Dinamo » Mesajul lui Borcea pentru Săvulescu: "Vorbeşti mult şi PROST"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
policefun
policefun  •  29 Iunie 2011, 10:03

In loc sa va certati mai bine un cantecel vesel sa cantati adica i-am luat pe Gaman si Barbioanu si mai luam pe Erik, pe Parvulescu si pe Luchin si daca mai putem si vreo doi straini si echipa o intarim. Ca de vorbe suntem satuli iar de barfe si certuri si mai si. PERFORMANTE pe cand "domnilor actionari"?

lp64
lp64  •  28 Iunie 2011, 21:00

De unde ai aparut, tinere? Din pacate, ceea ce se intimpla acum la Dinamo e definitoriu pentru multe, multe alte domenii de activitate. Asa ca...

dreamer123
dreamer123  •  28 Iunie 2011, 03:37

decat freza e de tine...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează