FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI SF. GHEORGHE - VIITORUL, SÂMBĂTĂ, 18:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Duelul fraților Herea în Sepsi - FC Botoșani: "Vorbesc cu Ovidiu după meci" » Ce îl deranjează pe antrenorul de la Sepsi

Articol de - Publicat vineri, 04 august 2017 15:41

Cu o victorie în trei jocuri și cu moralul "șifonat" de eșecul la scor de la Botoșani, 1-5, Sepsi OSk Sfântu Gheorghe primește sâmbătă vizita campioanei Viitorul Constanța.

"Am analizat împreună cu băieții greșelile din defensivă făcute la Botoșani. Sper să ne responsabilizăm mai mult. Am suferit mult până acum și la lipsa de încredere. Putem mult mai mult. Jucăm împotriva campioanei, o echipă care merge pe fotbal spectacol. Cred că vor fi în jur de 40 de grade la ora jocului, ceea ce va afecta mult exprimarea", a spus antrenorul Valentin Suciu.

Acesta nu va putea conta pe Astafei, suspendat, și Fulop, accidentat la Botoșani. Totodată, debutul muntenegreanului Nikolici a fost amânat de o accidentare la un deget, suferită de atacant la antrenament.

Dacă săptămâna trecută Istvan Fulop a jucat împotriva fostei sale echipe, unde evoluează și fratele său Lorand, în etapa a 4-a Sepsi va avea parte de un alt duel între frați, Claudiu Herea urmând a îl avea în față pe mai cunoscutul Ovidiu.

"Nu simt nimic în mod special. Suntem profesioniști și eu și el. Viitorul pasează foarte bine. Am vorbit foarte puțin cu Ovidiu după meciul din Cipru, o să mai vorbesc după întâlnirea direct. Chiar nu am discutat despre noi doi. Venim după un eșec usturător și sperăm să îl spălăm cu o victorie cu Viitorul", a spus Claudiu Herea.

Sepsi - Viitorul se joacă sâmbătă, de la ora 18:30, în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează