FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - FCSB 1-2

Dumitrescu, laude pentru noua stea de la FCSB: "E ca Del Piero" » Dezvăluiri despre stelist: "La 13 ani făcea ce fac alții la 18 ani"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 august 2017 11:03

Daniel Benzar, 19 ani, a jucat titular în meciul FCSB - Chiajna, 2-1, și a marcat primul gol în tricoul roș-albastru, după un șut excelent din mijlocul careului. (Vezi aici video).

După meci, Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe mijlocașul ofensiv al FCSB, comparând execuția sa cu cele ale lui Alessandro Del Piero.

"Benzar a avut un șut senzațional. A fost premeditat pentru că a mai avut o tentativă. Execuția lui Benzar este de manual. Este ca cele ale lui de Del Piero. Am auzit numai lucruri bune despre copilul ăsta. Bravo lui. El și Dennis Man au fost păstrați în echipă și au reușit să-i dezechilibreze pe cei de la Chiajna", a spus Dumitrescu la TV Digi Sport.

Și impresarul Florin Iacob l-a lăudat pe jucătorul stelist, spunând că este foarte matur pentru vârsta lui.

"El s-a maturizat foarte repede. Ce făcea la 13 ani, alții fac la 18. Și-a făcut copilăria înaintea altora. Acum este foarte matur. Își depășește vârsta. Asta este foarte bine pentru el. Îl va ajuta în carieră", a declarat Iacob la TV Digi Sport.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (9)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  07 August 2017, 18:25

Ti s-a ...ars...filamentul,,,***,,?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  07 August 2017, 18:18
Postat de conasu_boeru pe 07 August 2017, 17:07

Aveam o impresie de....”asa si asa”, de Ilie Dumitrescu , dar nu bănuiam că poate fi așa de lingău și fără caracter ! Nu stie cum să facă să ajungă pe lângă cioban și scoate aberații din astea doar o zice ăla : ...” hai Ilie să îngroși rândurile preshurilor pe care calc zi de zi ..” !!!

orice ai spune,stii ca dinamo ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  07 August 2017, 18:18
Postat de Costel Tudor pe 07 August 2017, 18:21

Ilie , esti PENIBIL ai devenit pupincuristul nr.1 al ciobanului pușcăriaș ! Probabil ca nu gratis ! Iar Golofca nu face parte din etnia ta !

na,tu esti prost tare de tot...ce treaba are omul ca a facut puscarie???a facut puscarie cum ai facut si tu scoala generala,mare branza!parca a fugit de puscarie...prost mai esti!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează