FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Dumitru Dragomir a vorbit despre situaţia din Liga 1: "Asta e problema în România"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 03 februarie 2015 17:30

Fostul preşedinte al LPF a vorbit despre situaţia din Liga 1 şi despre motivul pentru care majoritatea cluburilor au probleme.

"Cluburile din Liga 1 suferă pentru că nu mai sînt conducători pricepuţi. În România nu mai găseşti cinci conducători buni. Cei care ştiau fotbal s-au retras sau au intrat în puşcărie, iar cei de acum nu ştiu cum să se descurce.

Decizia de a modifica sistemul competiţional din Liga 1 s-a luat din cauza conducătorilor de club, pentru că nu au ştiut cum să gestioneze situaţia.

În România sînt probleme financiare pentru că patronii nu mai vor să investească, iar cei de acum nu mai au bani", a spus Dumitru Dragomir la DigiSport.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
polistul68
polistul68  •  04 Februarie 2015, 12:43

Pai daca aia "buni" sunt la puscarie.....in ce sens au fost buni ? ca au stiut sa fenteze legile ? Omul asta are o (inca) o problema majora....ce e bun pt el, nu e bun pt nimeni.

miki23
miki23  •  03 Februarie 2015, 19:48

Desi nu il simpatizez prostul asta are dreptate fotbalul romanesc e in cadere clara din cauza politicului care face cale libera ECHIPEI SUPREME FC SALTEAUA BUCURESTI(FCSB).Uitativa ce se intampla la ,liga papagalul ala de gino vinde drepturile tv fara licitatie si nimeni din presa nu face scandal ba chiar organele abilitate nu iau masuri,de cand a venit ala am senzatia ca se duce absolut tot fotbalul romanesc in jos.

kossu
kossu  •  03 Februarie 2015, 19:05

E tare asta cu „ăia buni sunt în pușcărie”... Bre Mitică, să-ți fie de cap! Auzi, da' tu nu intri? Sau tu nu te prea pricepi? :)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează