FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Dumitru Dragomir, acuze grave la adresa lui Justin Ștefan: „Rămâne fără case dacă mă duc la DNA! Între 2 și 7 ani de închisoare” + Laude pentru Adrian Mititelu

Articol de GSP - Publicat luni, 21 octombrie 2019 13:43

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, e într-un război deschis cu Justin Ștefan, secretarul general al LPF, și face acuze grave.  

„Știu ce are Justin Ștefan cu mine. Să vă spun cine este el. Nu se pricepe deloc la fotbal, nu a jucat în viața lui, nu a stat o secundă într-un vestiar. A fost adus de soția lui Mircea Sandu, pentru ca el apoi să-și arate caracterul, iar Sandu și soția au probeme în instanța din cauza lui, marele jurist.  

Mulți uită că sediul în care stau ei la Ligă a fost construit de mine, cu banii mei și din contul fiului meu de unde am luat 120.000 de dolari. Ei nici măcar nu au vopsit ce am construit. 

Și vă mai spun ceva. Dacă mă duc la DNA îi ridică imediat din case. Pot sta între doi și șapte ani la închisoare. Au vândut drepturile TV fără licitație, fără garanție bancară și au luat comision 7%, chiar dacă legea nu îți dă voie mai mult de 2%, ei spun că s-a votat în Adunarea Generala LPF, dar contravine legii țării”, a declarat Dragomir la Radio Sport 1. 

140 mil € + TVAeste valoarea contractului de drepturi TV pentru Liga 1 pe următorii 5 ani

„Nu regret dezafilierea Craiovei”

Dumitru Dragomir susține că nu regretă dezafilierea Universității Craiova din 2011, însă laudă ideea lui Adrian Mititelu de a-l coopta în staff pe Marcel Pușcaș. 

„Nici după atâția ani nu regret ce a pățit Craiova când a fost dezafiliată. A pățit exact ce a vrut Mititelu să pățească. Acum să știți că a facut cea mai deșteaptă mutare. 

Dacă nu-l luau pe Marcel Pușcaș nu erau nici măcar pe locul 5. E tobă de fotbal și știe tot ce are nevoie un club. L-am apreciat de când era conducător la Steaua”, a adăugat Dragomir. 

Vezi și:

Liviu Dragnea, discuții cu Costi Mocanu pentru preluarea șefiei TVR » Ce a cerut omul de televiziune și cum s-au încheiat negocierile

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
deusdat
deusdat  •  21 Octombrie 2019, 19:24

Mitică și șantajul: ține-ți gura că altfel spun ce știu despre tine. Legea te obligă să denunți, bișnițar ceaușist ce ești ! Nu e după cum ai tu chef. Mâine dimineață ar trebui ca un procuror să se autosesizeze și să-l scoată din gaura lui.

mioriticul
mioriticul  •  21 Octombrie 2019, 18:25

Și oare dece nu se duce milițianului la DNA? De cinstit ce e? Sau spera la un șantaj, ceva?

luisharcsa
luisharcsa  •  21 Octombrie 2019, 16:24

Pai Mitica draga, du-te la DNA.Si tainuirea se pedepseste.Du-te sa faci denuntul, nu ezita.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează