FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Primul nume din fotbal care îi ia apărarea lui Gigi Becali după răbufnirea la adresa lui Iordănescu: „Gigi are dreptate aici. Echipa nu joacă nimic”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 08 noiembrie 2021 17:11 / Actualizat luni, 08 noiembrie 2021 18:29

Remiza albă cu FC Voluntari din ultima etapă l-a făcut pe patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, să critice în termeni duri echipa și antrenorul pentru evoluția avută. Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, este de acord cu finanțatorul roș-albaștrilor.

Dragomir este de părere că Becali este îndreptățit să-și critice echipa după ce a investit sume masive de bani, iar rezultatele nu au venit în ultimii ani. 

„Băi tată, ăsta este capitalismul din ziua de azi! Și la mine la blocuri eu fac totul. Constructorul nu face ce îi zic eu? La revedere! Eu fac totul. Așa este și la fotbal. Edi nu știa unde vine? Nu știa cum este Gigi Becali? Îl schimbă el pe Gigi? Dar Gigi are dreptate aici. Echipa nu joacă nimic. Voluntari a jucat mai bine, iar pe Gigi l-a luat capul. 

FCSB a câștigat meciurile cum le-a câștigat în ultimul timp, ba cu vreo două 11 metri date aiurea, ba cu noroc, dar nu merge așa la infinit. Gigi a tot tăcut și nu i-a convenit că nu a putut ieși să spună public tot ceea ce gândește. Nu poți tu să-i pui călușul la gură lui Gigi. Până la urmă el este patronul și el aruncă cu banii, nu alții. 

Gigi bagă bani foarte mulți în fotbal și vă pot spune că e fratele mai mare a lui Adrian Mititelu. Sunt leiți amândoi. Dar au și băgat bani în fotbal așa cum sunt ei doi, cu bune și rele. Ăștia doi au băgat o grămadă de bani în fotbal, iar de Mititelu se alesese praful, dar tot a revenit”, a declarat Dragomir potrivit prosport.ro.

Dumitru Dragomir: „Să tacă din gură când vede că echipa cu Edi abia joacă ceva?”

Dar, ce vreți să facă Gigi? Să tacă din gură când vede că echipa cu Edi abia joacă ceva? Că asta e marea problemă, nici nu prea joacă fotbal. 

Gigi de vreo șase ani tot bagă bani în fotbal și termină pe locul doi. Știți vorba aia? Am jucat bine, dar am pierdut ca totdeauna, nu? Nu poți să taci când știi că toci sute de mii de euro pe lună, dai salarii de 20 de mii sau 25 de mii și tu nu joci mai nimic”, a declarat Dumitru Dragomir potrivit sursei citate.

La noi se joacă haotic. Nu zic de Edi, de nu știu cine... E haotic la noi. Fiecare joacă ce-i place. Jucăm după ureche? Nu am ce să fac... Am ce să fac? Nu am. Așa ziceți voi și fac așa. Nu mă bag. Nu am ce sa fac. Am mai pierdut un an. Așa cred eu. Alea 7 victorii le-am obținut noi? Alea le-a dat Dumnezeu. Eu nu am diplomație. Jucăm haotic. Fiecare face ce vrea, driblează când are mingea.
- Gigi Becali, finanțator FCSB

VIDEO Mihai Stoichiță, despre FC Voluntari - FCSB: „Un meci aprig, disputat”

Citește alte știri din Liga 1:

La FCSB, nababii au fost cei mai slabi! „Repetenții” lui Iordănescu au cele mai mari salarii

Budescu, ținta lui Becali după meciul cu FC Voluntari: „Dai exterioare? Din vară pleacă! Ce să fac cu el?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
dinamo100
dinamo100  •  08 Noiembrie 2021, 21:58

Din asta traieste Gsp: din Mitica si Gigi cu declaratiile lor spumoase, citite de ***. De aia Gsp promoveaza aceste personaje de trista amintire.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

napocarepublic
napocarepublic  •  08 Noiembrie 2021, 20:23

Fcfcsb nu joaca nimic de vreo 7 ani))

talpaiadului
talpaiadului  •  08 Noiembrie 2021, 19:58
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Hai sa n-o dam pe teoria conspiratiei si mania persecutiei. Ce sa faca ziaristii, sa nu mai publice articole ca nu cumva sa perturbe "linistea" de la FCSB?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close