FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 2-1

VIDEO EXCLUSIV Omul din umbră care ar fi influențat titlul în Liga 1: „Nu mai e în club, dar el trage sforile foarte bine”

Răzvan Zamfir, în dreapta, alături de Iuliu Mureșan
Răzvan Zamfir, în dreapta, alături de Iuliu Mureșan

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2022 08:02 / Actualizat luni, 16 mai 2022 11:00

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a vorbit despre lupta pentru titlu, dintre CFR Cluj și FCSB, și a explicat care au fost diferențele între cele două echipe.

În direct la GSP LIVE, Dragomir a spus că un merit important în succesul lui CFR Cluj l-au avut conducătorii și l-a remarcat pe Răzvan Zamfir, fost director sportiv al clujenilor până în toamna lui 2018. Acesta este fiul lui Ion Zamfir, zis „Pericle”, fost conducător abil de club, înainte de Revoluție. Era considerat omul responsabil cu „valizele” de la FC Olt Scornicești, echipa din satul lui Nicolae Ceaușescu.

De bine, de rău » Felicitări, Dan Petrescu! Felicitări, Gigi Becali!
EDITORIAL
De bine, de rău » Felicitări, Dan Petrescu! Felicitări, Gigi Becali!

VIDEO În ce constă puterea lui CFR Cluj. Dumitru Dragomir „Antrenori buni, conducători și mai buni!”

„Nu se juca cu titlul pe masă nici dacă Iordănescu rămânea la FCSB. Nu riscau cei de la CFR Cluj. CFR are o echipă tehnică bună. Are antrenori buni și conducători și mai buni. Sunt perfecți din toate punctele de vedere, mai ales la pedalare. Becali nu are nimic. Doar gura e de el. Iar MM Stoica și-a făcut dușmani la echipă, deranjează multă lume. 

Și Marian Copilu a făcut multe lucruri bune la CFR Cluj. Mai e unul care a rămas acolo, Răzvan Zamfir. E foarte deștept. Nu mai e în club, dar el trage sforile foarte bine”, a spus Dragomir la GSP LIVE.

A venit Răzvan Zamfir la mine, cel care e acum la CFR Cluj. A venit la mine la birou, jucam cu FC Brașov prin 2005. Juca Dorinel Munteanu, iar Zenga era antrenor, parcă. «Băi, domnul Gigi, vrei să câștigi titlul? Eu am trei jucători acolo, te costă fiecare 25.000 și vreau și eu 25.000, deci 100.000 de euro». N-am vrut asta, am jucat pe bune și am câștigat. Niciodată nu am acceptat aranjamente" 
– Gigi Becali, în 2018

CFR îl are acolo pe Răzvan Zamfir, care este cunoscut că e un blătuitor. E şi impresar, iar la un meci de-al Vasluiului îmi luase un jucător deoparte ca să îl impresarieze. Escroci! Eu pun cap la cap nişte lucruri care s-au întâmplat 
–  Adrian Porumboiu, în 2011

Citește și: 

Best of the best! Dan Petrescu, la un titlu de recordul absolut + doi jucători-simbol de la CFR Cluj, lângă Lăcătuș, Lucescu sau Tudorel Stoica

Prima plecare de la CFR Cluj! Și-a luat rămas bun după ce a primit medalia de campion: „A fost ultimul meu meci aici!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează