FOTBAL  »  Superliga  »  CRITICĂ

Dumitru Dragomir critică noul sistem competiţional din Liga 1: "Nu sînt sănătoşi la cap! O sa fie un fiasco"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 03 februarie 2015 11:38

Începînd cu sezonul următor, în Liga 1 vor fi 14 echipe, care la final vor juca în sistem play-off şi play-out, iar din sezonul 2016-2017 cluburile vor putea transfera jucători extracomunitari doar dacă au cel puţin trei selecţii în naţională.

Dumitru Dragomir, fost preşedinte LPF, a vorbit despre aceste modificări care vor apărea în Liga 1.

"Este o decizie bună, dar este mai mult o propagandă. Dacă vrei să limitezi numărul de străini din fotbal, trebuie să ajuţi centrele de copii şi juniori. Liga 1 nu este Premier League ca să putem aduce fotbalişti de naţională. Noi ducem jucătorii la echipe naţională, aşa cum s-a întîmplat în cazul lui Szukala.

Va fi foarte rău cu noul sistem competiţional. Eu nu am auzit în nici o ligă din lume să retrogradeze şase echipe. O să fie un fiasco. Cei de la LPF nu sînt săntoşi la cap pentru că vor să reducă punctele în play-off. Este un sistem greşit. Elveţia şi Rusia au renunţat la acest sistem, iar în Belgia este un fiasco.

Calitatea campionatului va scădea mult, iar meciurile nu vor mai fi interesate de meciuri, iar banii din drepturile TV vor scădea", a spus Dragomir la televiziunea Sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
djeurofighter
djeurofighter  •  03 Februarie 2015, 12:54
Postat de djeurofighter pe 03 Februarie 2015, 12:54

"..., iar meciurile nu vor mai fi interesate de meciuri,...." _______________________________________________________ Gelicitari GSP! :)

*Felicitari

djeurofighter
djeurofighter  •  03 Februarie 2015, 12:54

"..., iar meciurile nu vor mai fi interesate de meciuri,...." _______________________________________________________ Gelicitari GSP! :)

ortega
ortega  •  03 Februarie 2015, 12:36

Mai trăiește mizeria asta ? Nu se îndură bunul Dumnezeu să-l ia la ceruri ? S-o fi temând că pune batista pe țambal și la blaturile din iad , de-l bulversează și pe Ucigă-l Toaca ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează