Comentarii (33)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  12 Septembrie 2022, 20:11

Hai bre mitica… pâinea cat ai luat mata de pe spatele lui mititelu.. te fugărea prinnparcarea de langa frf cu genți cu bani…. Nici ju e de mirare insistenta lui sa spuna ca el detine Universitatea Craiova: ti-abdat spaga si ai promis ca asa va fi. Numai ca orașul Craiova nu a vrut niciodata un milițian ca tine si un Arestat ca el. De aceea Stiinta nu va fi niciodata Feceu. Universitatea e echipa orașului. Feceu e echipa arestatului mititelu, un brutar din ***, care si-a închipuit ca daca a facut falcultatea la pelendava … aia e pe bune… de aia minte in stanga si in dreapta ca el detine Universitatea Craiova, cand el nu detine nimic… nici palmares, nici sigla, nici istoric, nici culori, nici emblema… nimic… diar niscai brutarii..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Sharapov
Sharapov  •  12 Septembrie 2022, 13:25

SECURISTUL PESEDIST dragomir, a ajuns sa ia apararea HULIGANILOR PESEDISTI INFRACTORI, ***, incurajand VIOLENTA !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

baluba
baluba  •  12 Septembrie 2022, 07:30

Brutarul initiaza lege antihuliganism.

1923ro
1923ro  •  12 Septembrie 2022, 00:54

Cine crede ca e vinovat Sapunaru ***a vedem cum reactioneaza,cat de calm poti fi!Oameni fara demnitate,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Burmiha
Burmiha  •  11 Septembrie 2022, 19:28
Postat de eunescu09 pe 11 Septembrie 2022, 16:12

Dragomir este zevzec dacă nu pricepe ca huliganii nu au ce cauta nici în tribuna, nici în teren. Aici toți, dar absolut toți vinovații trebuie sa plătească, nu doar unii. Poate ca Dragomir uita ca Săpunaru recidivează a nu știu cata oara iar o astfel de atitudine nu poate fi tolerata. Repet, toți trebuiesc aspru pedepsiți.

3ste interzis prin lege ca stele mizerii de omeni sa inte în orice încăpere a stadionului fără ecuson în afara de sportivi și antrenori și echipa tehinica

eunescu09
eunescu09  •  11 Septembrie 2022, 16:22
Postat de corectorul pe 11 Septembrie 2022, 14:00

Este inadmisibil ca un individ, care nu este fotbalist si nici oficial, sa ajung in preajma fotbalistilor langa vestiar si sa intre in conflict cu ei. Oricine dintre fotbalisti era in legitim aparare, fiindu le pusa in pericol integritatea fizica numai prin prezenta conflictuala si provocatoare a individului, sa reactioneze fizic impotriva huliganului cu o forta fizica suficienta pt a l neutraliza. Sapunaru a reactionat absolut legitim. Felicitari lui Sapunaru, iar cei responsabili cu organizarea meciului si cu protectia jucatorilor trebuie imperativ trasi la raspundere pt permiterea prezentei individului huligan in preajma vestiarului sportivilor.

Este inadmisibil ce spuneți cum la fel de inadmisibil este ca Săpunaru sa recidiveze mereu în huliganism. În astfel de situații dragostea fata de o echipa trebuie lăsată de o parte și huliganii toți, absolut toți, trebuiesc pedepsiți foarte aspru. Am văzut ca Săpunaru insista ca dacă vreunul din altercație ar fi avut un cuțit, ce ar fi ieșit? Este corecta remarca dar dacă pumnul lui se oprea în tâmplă unui om nu ar fi fost la fel de periculos? De aceea toți "nervoși" aceia, inclusiv Sapunaru, sau mai ales, dat fiind istoricul sau, trebuiesc pedepsiți foarte aspru. Sunt scene groaznice și nimeni nu trebuie iertat.

eunescu09
eunescu09  •  11 Septembrie 2022, 16:12

Dragomir este zevzec dacă nu pricepe ca huliganii nu au ce cauta nici în tribuna, nici în teren. Aici toți, dar absolut toți vinovații trebuie sa plătească, nu doar unii. Poate ca Dragomir uita ca Săpunaru recidivează a nu știu cata oara iar o astfel de atitudine nu poate fi tolerata. Repet, toți trebuiesc aspru pedepsiți.

emil1986
emil1986  •  11 Septembrie 2022, 16:10

Dragomir, un derbedeu batran, care de fiecare data s-a dat cu cei care sunt mai puternici. Iar FC R, echipa PSD-ului, e clar ca are o influenta foarte mare.

Hcm27
Hcm27  •  11 Septembrie 2022, 15:42
Postat de dramav pe 11 Septembrie 2022, 14:16

E ok, nu ne deranjează, pentru ca singura performanța a familiei Mititelu e sa bată pe Rapid. Nu play-off, nu podium, nu Europa, nu Cupa, nu nimic. Câștigați voi meciurile, facem noi performanța.

Care performanta,ce performanta?Locul 3 în campionatul trecut și în celelalte,la tine se numește performanta?O fi fata de FC Argeș,FC Botoșani,Dinamo,dar nu o poți numi performanta.Anul asta,ioc Grupe Conference League,în afara primelor 3 din campionat,asta numești tu performanta?Apoi dacă asa pui problema,nu mai ma mir de ce performam în toate domeniile în Romania

belphegor
belphegor  •  11 Septembrie 2022, 14:29

Dragomir , un mesaj foarte clar, la obiect și conform cu realitatea și Legea. Ce a căutat individul ăla acolo? Că să provoace. Dar ziaristul în uniformă de steward care a încercat să fure bannerul galeriei Rapidiste ceea ce a dus la furia acestora , CE CAUTA ACOLO? Tot că să provoace , corect? Bun! Sper că Mititelu și clubul FCU Craiova să fie pedepsite drastic . DRASTIC , pentru că este a "n"-a oară când se întâmplă asta. Diversiuni si "atragerea adversarului în capcană"! Pentru ce? Pentru CINE? Niște șulfe penale!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează