FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - U CLUJ 1-1

VIDEO Dragomir, după primul scandal cu VAR din Liga 1: „Dacă descoperi că vreo rudă de-ale lui a pus vreun pariu prin China?”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iulie 2022 07:37 / Actualizat luni, 18 iulie 2022 09:02

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a lăudat VAR-ul după primele etape ale sezonului de Liga 1.

„Corleone” este însă dur cu arbitrii care greșesc inclusiv cu VAR și cere ca aceștia să fie judecați penal, făcând referire la scandalul cu arbitrajul video din meciul FCSB - „U” Cluj, scor 1-1.

Primul scandal cu VAR în Liga 1! » Două decizii greu de explicat în prima repriză din FCSB - U Cluj
FCSB - U Cluj 1-1
Primul scandal cu VAR în Liga 1! » Două decizii greu de explicat în prima repriză din FCSB - U Cluj

Dragomir a comentat introducerea VAR în Liga 1 

„VAR-ul dovedește că trebuia să facem asta de doi ani. Dacă mai comentăm și VAR-ul... Nu pot comenta ceva pe care nu sunt stăpân. Unul care ascunde o greșeală sau evită să o scoată pe ecran trebuie scos definitiv și trebuie și sancțiune penală.

Dacă descoperi că o rudă de-ale lui a făcut un pariu în China și a luat vreo 2-3 milioane?”, a spus Dragomir la GSP Live.

Lui FCSB i-a fost refuzat un penalty - decizie GREȘITĂ

În minutul 41, Romario Pires, mijlocașul lui U Cluj, a oprit mingea cu mâna la marginea propriului careu, într-un gest de neînțeles. Gazdele au cerut lovitură de la 11 metri și eliminarea fotbalistului care mai avea un avertisment.

+30 FOTO

Marian Barbu a făcut și de această dată semn că faza este verificată de VAR. Deși momentul contactului s-a petrecut în interiorul suprafaței de pedeapsă, hotărârea arbitrilor din camera VAR a surprins și de această dată: joc lăsat să continue, fără penalty.

De remarcat că „centralul” Barbu nu a fost chemat la monitorul de la margine să revadă fazele în niciuna dintre situațiile menționate mai sus.

Din primele informații obținute după meci, se pare că a existat o problemă cu semnalul video, motiv pentru care „centralul” Marian Barbu nu a putut urmări fazele la monitorul de marginea terenului.

Citește și: 

Gigi Becali n-a iertat pe nimeni! Dă doi jucători afară: „Săracul, n-are nicio treabă cu fotbalul” » Distruge și vedetele: „Bă, disperatule!”

„FCSB nu ia titlul nici anul ăsta” » Dragomir a ironizat transferul lui Becali: „Cu stângul nu dă deloc, cu dreptul dă prost!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
legio.sud
legio.sud  •  18 Iulie 2022, 12:20
Postat de lucian_85 pe 18 Iulie 2022, 10:14

Să îți spun eu de ce? Ptr că jucătorul Clujului nu a avut nimic, oare de ce? El a sărit că ars sa ceară socoteală. Dar daca era atât de gravă intrarea poate nici nu continua meciul. E corect cartonașul galben acolo.

Da mă dar de ce l-au luat repede coechipierii de acolo din fata lui M Barbu ?! Cum trăgea Crețu de el zici ca vroia sa-l răpească !

legio.sud
legio.sud  •  18 Iulie 2022, 12:18
Postat de ardarik pe 18 Iulie 2022, 11:00

nu se acorda rosu pentru consecinte, ci pentru atitudine si incercare

Corect ca și in codul penal se pedepsește tentativa cu prioritate

legio.sud
legio.sud  •  18 Iulie 2022, 12:16
Postat de befree pe 18 Iulie 2022, 11:15

Tot in lumea ta traiesti. Vezi niste faze pe care nimeni nu le mai vede. :))

Anticenzura asta a fost supus vreunui tratament cu detergent pt creier asta așa o tine într-una de aseară zici ca-i fratele lui kuba din curtea lui mititelu ?!?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează