FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 4-1

VIDEO Derapaj grav la adresa jucătorilor de la FCSB + „Nu am văzut așa ceva până acum! Trebuie să le spună cineva aceste lucuri. În față, nu pe ocolite”

FCSB a fost învinsă categoric de CFR Cluj, scor 1-4 / Sursă foto: Raed Krishan (GSP) +11   FOTO
FCSB a fost învinsă categoric de CFR Cluj, scor 1-4 / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat luni, 30 august 2021 08:20 / Actualizat luni, 30 august 2021 15:42

Dumitru Dragomir (75 de ani) a avut o reacție deplasată la adresa jucătorilor de la FCSB, după înfrâgerea drastică suferită de roș-albaștri pe terenul lui CFR Cluj, scor 1-4.

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a remarcat lipsa de vlagă a roș-albaștrilor, despre care spune că suferă din punct de vedere fizic, capitolul la care excelau în Liga 1. Totuși, Dragomir a presărat și un derapaj în discursul său.

Florin Tănase a părăsit cantonamentul „naționalei” României » Decizia lui Rădoi
ROMÂNIA
Florin Tănase a părăsit cantonamentul „naționalei” României » Decizia lui Rădoi

Dumitru Dragomir: „Echipa FCSB-ului nu aleagă!”

„Iertați-mă, dar avea Nea Gigi Mulțescu o expresie: «Băi, parcă ați fi avorțați!». FCSB are nevoie de jucători cu personalitate, cu moral de competiție mare. Dacă alergi mult, acoperi deficiențele tactice din valoarea jucătorilor. Dar unii nu pot să alerge, rămân pe la 70 de metri de porțile lor. Nu face nimeni faza a doua, eu n-am văzut așa ceva până acum. 

Eu am văzut aceste deficiențe și am mai spus că nu doar Becali e vinovat, nu aleargă echipa! Fotbaliștii nu trebuie să se supere, dar cineva trebuie să le spună aceste lucruri. În față, nu pe ocolite”, a spus Dumitru Dragomir, la GSP Live. 

Jucătorii FCSB-ului nu fug, rețineți! A depășit cineva de la ei 10.000 de metri alergați? Eu n-am văzut asemenea haos la o echipă. Sunt niște spații între compartimente cum eu n-am văzut nici la Divizia C. Se întâmplă ceva, ar trebui să mai ia un jucător sau doi. Să-l ia pe Sorescu, obligatoriu, și să facă rost de un mijlocaș cu stăpânire și clarviziune. La ce capacitate de efort are, Sorescu e un fenomen - Dumitru Dragomir, la GSP Live

Ce a declarat Andrei Vlad după CFR Cluj - FCSB

FCSB a fost surclasată în Gruia de campioana CFR Cluj, echipă zdruncinată de scandalurile interne din ultima săptămână. Unul dintre jucătorii care au comis greșeli decisive este chiar portarul Andrei Vlad, care, la rândul său, și-a făcut apariția la flash-interviu.

Așa este fotbalul, în seara asta au fost mai buni, trebuie să ne strângem mâinile și să dăm drumul la treabă. 

Noi mergem la națională, băieții o să muncească bine, o să pună la punct toate detaliile și când ne întoarcem și noi vom strânge rândurile, vine partida cu Dinamo. A fost un meci greu pentru noi, au fost mai buni, trebuie să recunoaștem. Poate nu am îndeplinit toate obiectivele tactice. 

O să-mi fac o proprie analiză, o să răspund în fața antrenorului. Domnul Edi mi-a spus că are foarte mare încredere în mine, va trebui să dovedesc asta pe teren. În viitor va fi mai bine, cu siguranță. Trebuie să facem puncte, neapărat, mai ales în meciul cu Dinamo, este meciul sezonului - Andrei Vlad, portar FCSB

FOTO. Cele mai tari imagini din derby-ul CFR Cluj - FCSB

foto: Raed Krishan @ GSP
foto: Raed Krishan @ GSP
foto: Raed Krishan @ GSP
foto: Raed Krishan @ GSP
foto: Raed Krishan @ GSP
+7 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Analiză devastatoare în direct, după CFR Cluj - FCSB: „Nu Becali e vinovat! Iordănescu poate face o echipă de locurile 5-6, dat atât!”

CFR CLUJ - FCSB 4-1. Dezvăluiri din culise: ce rol a avut Dan Petrescu în supervictoria campioanei

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
1986
1986  •  30 August 2021, 18:56
Postat de cj666 pe 30 August 2021, 16:48

Interesant e ca dupa capul tau inteligent, CFR care an de an joaca in grupe a adus fotbalul la nivelul Luxemburgului, nu consonarii si prazarii care an de an ies cu brio in primul meci din calificari. Cap ai, minte ce-ti mai trebuie.

Iar dupa capul tau si mai inteligent, care e echipa romaneasca aflata pe primul loc in topul coeficientilor in ultimii 20-30 de ani ? Probabil anul asta cfr va trece pe primul loc daca mai castiga vreo cateva meciuri in Europa.

cj666
cj666  •  30 August 2021, 17:13
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Le sterg si apoi te tin pe tuse cateva zile. Interesant e ca gigistii niciodata nu au probleme.

cj666
cj666  •  30 August 2021, 16:48
Postat de 1986 pe 30 August 2021, 16:43

CFR ar trebui sa lase trufia si sa ajute liga 1 cum a fost si ea ajutata prin participarea directa in CL timp de 2 ani. A beneficiat fotbalul romanesc intr-un fel de dominatia CFR-ului ? Dimpotriva, l-a adus la nivelul Luxemburgului.

Interesant e ca dupa capul tau inteligent, CFR care an de an joaca in grupe a adus fotbalul la nivelul Luxemburgului, nu consonarii si prazarii care an de an ies cu brio in primul meci din calificari. Cap ai, minte ce-ti mai trebuie.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează