FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV // VIDEO Dumitru Dragomir despre degringolada de la FCU Craiova: „Conducerea să se dea singură afară. Cu echipa asta n-ar promova în Liga 1”

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 decembrie 2021 22:41 / Actualizat vineri, 10 decembrie 2021 23:11

Într-o intervenție telefonică la GSP Live, Dumitru Dragomir spune că FCU Craiova este o echipă în completă degringoladă din cauza calității slabe a jucătorilor. 

  • FCU Craiova a pierdut în această seară împotriva Academicii Clinceni, 1-2;
  • Întrebat despre faptul că Mititelu plănuiește să-l schimbe și pe Eugen Trică, dezvăluire făcută de GSP în această seară, Dragomir spune că antrenorul nu este vinovat, ci jucătorii sunt foarte slabi.
Ședință la FCU Craiova » Trică: „Lui Mititelu Jr. nu-i venea să creadă!”
FCU Craiova - Clinceni 1-2
Ședință la FCU Craiova » Trică: „Lui Mititelu Jr. nu-i venea să creadă!”

Dragomir: „Ar trebui ca cei din conducere să se dea singuri afară”

„Ar trebuie cei din conducere să se dea singuri afară . Dintr-o echipă bună de Liga 2, au făcut una bună de Liga 3. Nu s-au priceput, e greu să faci o echipă. Au greșit că l-au dat pe Mutu afară. Trică nu are echipă. Dacă îi bagi pe jucători să joace la promovare în Liga 2, nu iau locul 3. 

Sunt mai slabi ca atunci când au promovat. Se salvează, totuși, fiindcă Dinamo e vai de mama ei. Clinceniul și-a revenit, a jucat chiar bine. E și mâna lui Ionuț Chirilă!”, a explicat Dumitru Dragomir la GSP Live. 

Mititelu nu-l mai vrea pe Eugen Trică la echipă

Din informațiile Gazetei, mai mulți jucători s-au plâns conducerii în urma criticilor constante pe care Trică le-a adresat la finalul meciurilor și nu-l mai vor pe tehnician pe bancă. De asemenea, aceștia au criticat și modul cum face Trică antrenamentele. 

Nici patronul Adrian Mititelu Senior nu-l mai vrea pe antrenor la echipă, chiar dacă Trică e convins că poate redresa Craiova. „Echipa nu joaca nimic, parcă nici fizic nu mai stăm bine. Suntem morți pe teren, nu se mai poate așa”, a transmis Mititelu Sr., aflat în închisoare, unor apropiați, exprimându-și dorința de a-l înlocui pe Trică.

hiar dacă Mititelu vrea să-l dea afară, Trică este susținut în continuare de suporterii din Peluza Sud, cei care au insistat pentru readucerea sa la echipă. Trică a revenit la Craiova în urmă cu o lună și anunța că, dacă rezultatele nu sunt pe măsura așteptărilor, acesta va pleca singur de la echipă.

Citește și alte știri despre FCU Craiova: 

VIDEO S-a schimbat „lanterna” » Clinceni bate la Craiova și o trimite pe Dinamo pe ultima poziție

A izbucnit în lacrimi după FCU Craiova - Clinceni » Niciun coleg nu l-a consolat!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
romulus65
romulus65  •  11 Decembrie 2021, 12:16
Postat de George Adrian Popescu pe 11 Decembrie 2021, 10:11

Nu îl iubesc deloc pe Mitica Dragomir de când cu excluderea Universității Craiova dar acum are perfecta dreptate, singura vina este la conducerea clubului.

Vina cea mai mare este la patron, la Mititelu Sr. Nu cred ca cei din conducere au vreun cuvant de spus in fata lui.

romulus65
romulus65  •  11 Decembrie 2021, 12:09

Dumitru Dragomir, un personaj care a castigat o avere de pe urma fotbalului si nu i-a dat nimic in schimb. Nu a deschis macar o scoala de fotbal pentru copii, poate ca nu stiu eu, dar el le stie pe toate. La un moment dat intrase intr-un con de umbra dar de ceva vreme, cu ajutorul prietenilor din presa, a inceput iar sa-si dea cu parerea.

risc_mix
risc_mix  •  11 Decembrie 2021, 10:11

Pai sa putea sa nu-si dea si prostu' asta cu parerea? Du-te ba tataie si joaca table, nu mai bate campii p'aci. Nu inteleg de ce se face atata caz pe situatia FCU. Baaa, trebuie sa tineti cont ca e o echipa nou promovata, neomogena, cu lotul complet schimbat fata de cel cu care s-a promovat. O echipa nu se poate omogeniza in 3-4 luni. Sigur, nici jucatorii nu sunt de mare valoare, mai sunt si greseli manageriale, mai e presiunea golanilor de la peluza sud,etc. Toate astea se aduna si dau senzatia unui dezastru. Dar nu e chiar asa. E timp berechet pt redresarea unei situatii aparent falimentare.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează