FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CLINCENI 1-2

exclusiv Scandal total la FCU Craiova » Eugen Trică e pe făraș! Mititelu a dat ordinul din închisoare

Eugen Trică
Eugen Trică

Articol de - Publicat vineri, 10 decembrie 2021 20:57 / Actualizat vineri, 10 decembrie 2021 21:22

FCU Craiova a pierdut acasă cu Academica Clinceni, scor 1-2, iar viitorul lui Eugen Trică pe banca oltenilor este unul incert.

Craiova a pierdut și meciul cu Academica și a ajuns la 5 etape fără succes în Liga 1, fără să joace un fotbal pe placul conducerii, astfel că antrenorul echipei, Eugen Trică, ar putea fi demis zilele următoare.

Continuă războiul la Craiova » Măsura extremă luată de club și reacția ultrașilor
FCU Craiova - Clinceni
Continuă războiul la Craiova » Măsura extremă luată de club și reacția ultrașilor

Din informațiile Gazetei, mai mulți jucători s-au plâns conducerii în urma criticilor constante pe care Trică le-a adresat la finalul meciurilor și nu-l mai vor pe tehnician pe bancă. De asemenea, aceștia au criticat și modul cum face Trică antrenamentele.

Nici patronul Adrian Mititelu Senior nu-l mai vrea pe antrenor la echipă, chiar dacă Trică e convins că poate redresa Craiova. „Echipa nu joaca nimic, parcă nici fizic nu mai stăm bine. Suntem morți pe teren, nu se mai poate așa”, a transmis Mititelu Sr., aflat în închisoare, unor apropiați, exprimându-și dorința de a-l înlocui pe Trică.

Susținut de galerie

Chiar dacă Mititelu vrea să-l dea afară, Trică este susținut în continuare de suporterii din Peluza Sud, cei care au insistat pentru readucerea sa la echipă.

Trică a revenit la Craiova în urmă cu o lună și anunța că, dacă rezultatele nu sunt pe măsura așteptărilor, acesta va pleca singur de la echipă.

Să fiți siguri că dacă nu am performanțe voi pleca singur, fără rezultate nu pot da ochii cu suporterii.
- Eugen Trică, antrenor FCU Craiova

Eugen Trică, un nou atac la adresa jucătorilor

„Situația se agravează de la meci la meci. Azi am marcat primii, mă gândeam că jucătorii au încredere, apoi au venit greșeli în lanț. Le-am spus jucătorilor mei să jucăm tot timpul cu minge lungă dacă adversarii fac pressing, întrucât așa făceau și jucătorii de la Barcelona, Pique, Mascherano. 

Nu se prinde de ei. Nu învățăm din greșeli. Nici eu nu înțeleg. Marchezi gol, trebuie să ai încredere apoi, să joci fotbal. Sincer, Clinceni era echipă de bătut azi. În momentul de față atât pot jucătorii noștri”, a declarat azi Trică la Telekom Sport, după 1-2 cu Academica.

Citește alte știri din Liga 1:

Rapid - FC Argeș » Două goluri în două minute pe Arena Națională!

A izbucnit în lacrimi după FCU Craiova - Clinceni » Niciun coleg nu l-a consolat!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (57)
stargate
stargate  •  11 Decembrie 2021, 14:00

Un antrenor modest de liga 2 conflictual de când a venit el criza sa aprofundat arunca vina pe jucători ascunzând propriile limite. De ce cu Flavius Stoican e hipa începuse sa joace fotbal?

marius.bxl
marius.bxl  •  11 Decembrie 2021, 13:38

Mai mult ca sigur ca daca continua cu echipa care a promovat în liga 1 ,erau mult mai sus. Mititelu a preferat să schimbe jucatorii si omogenitatea echipei ......si pe trica cu mutulica

houri.10
houri.10  •  11 Decembrie 2021, 11:07

Circul de la fcu Severin

Vezi toate comentariile (57)
Comentează