FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID 3-1

EXCLUSIV / VIDEO Dumitru Dragomir a dat notele din derby-ul FCSB - Rapid 3-1: „A fost de 10!” + „«Lingura de lemn» el o primește”

FCSB a învins-o pe Rapid, scor 3-1, în derby-ul etapei cu numărul 17 din SuperLigă. Dumitru Dragomir, fostul președintel al LPF, a analizat partida de pe Arena Națională. +32   FOTO
FCSB a învins-o pe Rapid, scor 3-1, în derby-ul etapei cu numărul 17 din SuperLigă. Dumitru Dragomir, fostul președintel al LPF, a analizat partida de pe Arena Națională.

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 noiembrie 2022 23:10 / Actualizat luni, 07 noiembrie 2022 00:55

FCSB a învins-o pe Rapid, scor 3-1, în derby-ul etapei cu numărul 17 din SuperLigă. Dumitru Dragomir, fostul președintel al LPF, a analizat partida de pe Arena Națională.

În direct la GSP Live, Dumitru Dragomir a fost încântat de partida de pe Arena Națională. L-a evidențiat în primul rând pe Octavian Popescu și a lăudat arbitrajul lui Sebastian Colțescu.

FCSB - Rapid a bătut recordul de asistență în SuperLigă » Câți spectatori au fost pe Arena Națională + cum arată TOP 10 al sezonului
FCSB - Rapid
FCSB - Rapid a bătut recordul de asistență în SuperLigă » Câți spectatori au fost pe Arena Națională + cum arată TOP 10 al sezonului

VIDEO Dumitru Dragomir, note la GSP Live după FCSB - Rapid 3-1

„O să dau note astăzi: arbitraj de nota 10, teren de nota 9, galerie de nota 8 și meci de nota 7. Finanțator? Să îi fie de bine! A câștigat, e antrenor principal, el centrează și el dă cu capul. Mi-a plăcut mult atmosfera, arbitrajul, meciul. Atât au alergat unii dintre ei... până i-au prins crampele. Ăsta este un lucru foarte bun.

Dar cum îl păstrezi rezervă pe Octavian Popescu atât timp? Să te iei după oameni și să fie rezerva lui Coman... Tavi are strălucire. Ce pase poate să dea, cum lovește mingea. La golul dat, pe trei sferturi dintre jucători se urca mingea. E păcat dacă nu au grijă de el și se pierde. 

Pintilii i-a scos astăzi de sub tensiune, de sub presiune. Nici la nuntă nu poți juca sub presiune. Ar trebui păstrat Pintilii. Cel mai bun de pe teren a fost Tavi Popescu. «Lingura de lemn»? Eliminatul, Junior Morais”, a spus Dumitru Dragomir la GSP Live.

VIDEO CU FAZA. Golul de 2-0 marcat de Compagno, contestat de rapidiști

Citește și alte știri despre FCSB - Rapid:

FOTO Scandări și mesaje rasiste la FCSB - Rapid, după ce giuleștenii au amenințat că scot echipa de pe teren

VIDEO CU FAZA A fost validat corect golul lui Compagno din FCSB - Rapid? Primul verdict al expertului în arbitraj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
parpalache
parpalache  •  07 Noiembrie 2022, 10:31

Nea Mitica e uimit și el!Ce-a *** el la viața lui,da ce *** aștia!Ba nea Mitica!Lingura de lemn se da la rugby(ultimei clasate),iar la fotbal se da gheata de plumb(celui mai slab jucator)!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

concret
concret  •  07 Noiembrie 2022, 10:19
Postat de username_2 pe 07 Noiembrie 2022, 08:39

iaca și idolul giornalliștililor gesepiști, brutarul nedovedit corleone, milițianul specialist în orice, cam la nivelul corifeilor Naum, Geambașu, Ioanițoaia...și cu toate că pușcăriabilu are audiență zero, deontologii gesepiști continuă să-l promoveze, corleone fiind conform prințipurilor gesepiste de muncă și viață...va să zică că nu le are

Nu e meci de al fcsebelei sa nu comenteze Dragomir despre bercenari. Normal, avand in vedere ca si-a asigurat neamul cu blocuri ridicate pe terenuri cumparate la discount de la cioban.

concret
concret  •  07 Noiembrie 2022, 10:17
Postat de cristhebest70 pe 07 Noiembrie 2022, 09:35

Rapidul are stadion, galerie, entuziasm, dar nu are echipa si antrenor de titlu. Poate prinde locul 4, caci Farul, CFR si FCSB termina in primele 3 locuri, daca nu vom avea pe Sepsi in fata lor.

fcfcsebeaua in primele 3? Dupa un meci dubios cu Rapid? Ai uitat ca etapa trecuta a sters pe jos U Cluj cu ei? De unde le scoateti ba?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează