FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Dumitru Dragomir este atacat dur: "E penibil fotbalul cu el în conducere"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 25 februarie 2013 21:28

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a fost atacat dur în emisiunea Radio GSP Live din această după-amiază.

Miron Cozma a fost invitat astăzi la Radio GSP şi l-a acuzat pe Dumitru Dragomir: "E penibil fotbalul cu el în conducere. Poate nici Dragomir nu îşi dă seama cît de penibil este. Unul ca el, care toata viaţa a dat doar cu stîngul în dreptul, un bişniţar pe vremea lui Ceauşescu, să conducă fotbalul..."

Cozma consideră că Hagi şi Popescu trebuie să conducă fotbalul românesc: "Am fost în Brazilia, mă întrebau taximetriştii de Hagi, este cunoscut şi în triburile Bantu. Cum să nu îi pui pe Hagi sau Popescu să conducă fotbalul românesc ?! Cînd un român va mai fi căpitan la Barcelona? Aceştia sînt oameni care emană fotbal şi cînd merg pe stradă. Nu l-au ales pe Popescu pentru că acolo e mafia din fotbal, a bişniţarilor lui Dragomir. Sînt anumite interese ale alegătorilor", a încheiat Miron Cozma la Radio GSP.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
dereu
dereu  •  26 Februarie 2013, 14:09

dragomir e prea incet si bosorog ptr timpurile astea..doarme deamiaza sa poata sa vina seara la emisiunuii.. siia tablete de nebun,,

borat101
borat101  •  25 Februarie 2013, 23:12

Asta este, cu ei va spalati pe cap. La'ti votat pe Iliescu si tiganimea lui, si uite cum isi bate joc de Romania. Daca populatia ar fi votat pt. cine sa conduca fotbalul sigur Dragomir, Sandu, Kassai & co nu ar fi nici pe departe alesi.

zattara34
zattara34  •  25 Februarie 2013, 22:49

Un criminal, puscarias de meserie isi da cu parerea. Unul mai inteligent si mai curat nu ati avut la indemana? Normal ca propune un alt puscarias, pe Popescu. Vai de cei pe care reusiti totusi sa-i prostiti.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează