FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Aliat-surpriză pentru familia Mititelu în conflictul cu Peluza Sud: „E greu să stăpânești niște huligani”

Nou promovata FCU Craiova e în plin război civil / Sursă foto: Facebook Adrian Mititelu
Nou promovata FCU Craiova e în plin război civil / Sursă foto: Facebook Adrian Mititelu

Articol de GSP - Publicat luni, 06 decembrie 2021 10:48 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 11:56

Nou promovata FCU Craiova e în plin război civil. Fanii din Peluza Sud i-au declarat război lui Adrian Mititelu, iar finanțatorul a transmis din spatele gratiilor, prin intermediul fiului său, că vinde echipa.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF și un personaj deloc apreciat la Craiova după dezafilierea din 2011, a intervenit luni dimineață la GSP Live și i-a luat apărarea lui Adrian Mititelu în conflictul pe care-l are cu fanii.

Decizie-șoc a lui Adrian Mititelu! Sub amenințarea ultrașilor, patronul FCU Craiova vinde clubul
FCU CRAIOVA
Decizie-șoc a lui Adrian Mititelu! Sub amenințarea ultrașilor, patronul FCU Craiova vinde clubul

Dumitru Dragomir îi critică pe suporterii lui FCU Craiova: „E foarte greu să stăpânești niște huligani”

„S-au săturat și ei, săracii (n.r. - Adrian Mititelu și fiul său). Acolo e un vulcan. E foarte greu să stăpânești niște huligani. Doar o mână de huligani fac asta și o fac pentru a avea unele avantaje. 

În momentul în care lui Mititelu nu îi mai trece niște mărunțis printre degete pentru cei care dau din gură, se întâmplă și aceste lucruri. Se satură și familia Mititelu. 

Nu îi iau apărarea, dar are dreptate. A băgat bani, a adus echipa în primul eșalon, iar ei se apucă să-i vopsească gardurile? E greu de trăit la Craiova!”, a declarat Dumitru Dragomir, la GSP Live. 

Decizie-șoc a lui Adrian Mititelu

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, a decis să vândă clubul ca urmare a mesajului vehement transmis de Peluza Sud, facțiunea dură a suporterilor Craiovei. Referindu-se la Adrian Mititelu senior, ultrașii au spus că „îi dorim tot ce e mai rău”.

Din 2005 până în 2011, tatăl meu a investit 22 de milioane de euro în firma care a intrat în faliment. A mai cheltuit două milioane prin justiție din 2011 până în 2017, când a pierdut procesul cu dezafilierea. Din 2017 am început din nămol, din Liga 4, iar în 4 ani am făcut un lucru unic, am ajuns în Liga 1 promovând de la an la an. 

Am investit 10 milioane de euro în această firmă pe care activează FCU Craiova 1948, 6 milioane de euro în baza sportivă de la marginea orașului, urmând a mai fi investite alte 6 milioane de euro în următorii 3 ani, iar lumea pe mine mă înjură, toată familia îmi e batjocorită și hulită prin oraș. 

Pe toți pereții din oraș scrie lucruri pe care nici nu pot să le pronunț. Galeria de 16 ani ne termină psihic, să renunțăm la echipă, să vindem. În această seară, având în vedere că tatăl meu este în închisoare de 13 luni și riscă să fie condamnat într-un alt dosar din cauza presiunilor care se fac dinspre oamenii de fotbal, am decis că este pentru binele nostru să vindem, să le respectăm dorința foarte mare de a renunța la club. 

- Adrian Mititelu Jr.

VIDEO Sub amenințarea ultrașilor, Adrian Mititelu jr. anunță că vinde clubul

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO Decizie-șoc a lui Adrian Mititelu! Sub amenințarea ultrașilor, patronul FCU Craiova vinde clubul

Mesaj agresiv al Peluzei Sud de la FCU Craiova, care amenință: „Luați-o ca pe un ultimatum!”. Pe cine consideră principalul vinovat

Playtech: Ce se întâmplă cu fix 72 de ore înainte să mori. Primul semn care apare, oamenii de știință au făcut descoperirea


Comentarii (11)
pamparam21
pamparam21  •  06 Decembrie 2021, 12:46

Nea Mitica, nu e bre greu la Craiova daca susții Universitatea, lumea civilizată in peluza, oameni frumoși cu copiii în tribune. Ce vezi matale acolo prin dioptrii sunt fanii echipei familiei, indiferent unde se află asta, in Craiova sau la Severin. Fanii familiei sunt atât de naivi, să nu zic altfel, încât nu își dau seama nici când patronul ii jignește pe tot la grămadă. Sper că familia sa nu își retragă susținerea față de echipa, pentru a pastra tipul ăsta de suporteri lîngă ei

fly_vyp
fly_vyp  •  06 Decembrie 2021, 12:46
Postat de observator_federal pe 06 Decembrie 2021, 12:43

Păi dacă, prin absurd, ar vinde echipa, în mai puțin de 1 an și ”la cererea maselor de suporteri” Mititeii ar mai înființa o nouă echipă... Niște țărani, cu mari ambițuri personale (ca și Mitică Dragomir, dar acesta este de cealaltă parte a zăbrelelor... Păcat!).

U noua echipa care va fi la fel de ”officiala” și originala!:)))

observator_federal
observator_federal  •  06 Decembrie 2021, 12:43

Păi dacă, prin absurd, ar vinde echipa, în mai puțin de 1 an și ”la cererea maselor de suporteri” Mititeii ar mai înființa o nouă echipă... Niște țărani, cu mari ambițuri personale (ca și Mitică Dragomir, dar acesta este de cealaltă parte a zăbrelelor... Păcat!).

Vezi toate comentariile (11)
Comentează