FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FC VOLUNTARI 0-2

Mesaj agresiv al Peluzei Sud de la FCU Craiova, care amenință: „Luați-o ca pe un ultimatum!”. Pe cine consideră principalul vinovat

Mesaj agresiv al Peluzei Sud, care amenință: „Luați-o ca pe un ultimatum!”. Pe cine consideră principalul vinovat
Mesaj agresiv al Peluzei Sud, care amenință: „Luați-o ca pe un ultimatum!”. Pe cine consideră principalul vinovat

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 decembrie 2021 20:50 / Actualizat duminica, 05 decembrie 2021 20:51

Într-un mesaj agresiv după înfrângerea suferită de FCU Craiova cu FC Voluntari, 0-2, fanii din Peluza Sud au transmis familiei Mititelu să vândă echipa și i-au amenințat pe fotbaliști.

„V-a sunat ceasul! V-am lăsat să vă acomodați, ați avut la dispoziție 6 luni, am acceptat că e un lot nou format! Dar ne-a ajuns! Știința nu e locul mercenarilor, al “talentelor” risipite sau ale măscăricilor. 

Huiduit de propriii fani! Jucătorul lui FCU, ținta oltenilor la meciul cu Voluntari: „Nu merită acest tratament”
FCU CRAIOVA - FC VOLUNTARI
Huiduit de propriii fani! Jucătorul lui FCU, ținta oltenilor la meciul cu Voluntari: „Nu merită acest tratament”

„De azi, dacă nu începeți să jucați fotbal și să fiți profesioniști, nu vom mai sta să facem astfel de postări, vom trece la fapte! Luați-o ca pe un ultimatum, purtători de tricou Adidas. Nu vă jucați cu pasiunea voastră! 

Iar principalului vinovat pentru această situație si pentru toți anii de agonie [...] îi dorim tot ce e mai rău și îi transmitem ca războiul nu s-a terminat odată cu promovarea în prima ligă, așa cum are impresia, ba chiar a devenit mai aprig. Vinde echipa [...]!”, au scris fanii pe Facebook, alături de o imagine cu chipul lui Adrian Mititelu sub semnul interzis.

Mesaj agresiv al Peluzei Sud de la FCU Craiova, care amenință: „Luați-o ca pe un ultimatum!”. Pe cine consideră principalul vinovat

Fără victorie la FCU Craiova, Trică recunoaște că e sub presiune: „Se joacă pe viață și pe moarte, meciurile următoare sunt ca niște finale”

Eugen Trică, antrenorul lui FCU Craiova, a vorbit despre înfrângerea cu FC Voluntari, 0-2.

„Echipa a jucat până în minutul 77. Băieții s-au achitat bine de sarcini, i-am blocat bine până atunci. E presiune, și suporterii sunt nemulțumiți, normal, vor mult mai mult. Atât s-a putut până la această partidă. Sunt dezamăgit că nu reușim să marcăm. Trebuie mai multă concentrare în fața porții, mai multă luciditate. Aici suferim. 

E presiune, normal. Atât pe jucători, cât și pe mine. Ne asumăm. Să sperăm că lucrurile vor intra în normal, urmează jocuri importante, în care încercăm să scoatem maximum. Se joacă pe viață și pe moarte, sunt ca niște finale. Așa trebuie să abordăm fiecare meci. Clinceniul a bătut Dinamo, are moral bun. Trebuie să fim mai concentrați la finalizare, se anunță o partidă dificilă”, a declarat Eugen Trică la Telekom Sport.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Liviu Ciobotariu, salvat de Gabi Tamaș în Bănie: „Trebuia să vă scot la meciul ăsta, că aveați emoții”

Cristi Balaj a verificat regulamentul și explică de ce golul lui CFR Cluj ar fi fost regulamentar: „Îmi pare rău că sunt nevoit să fac asta”

Rednic a pus piciorul în prag » Doi dinamoviști importanți, scoși din lot

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
houri.10
houri.10  •  06 Decembrie 2021, 09:36

Când v am acuzat ca luati bani de la patron ați negat impostorilor. Uite ca v a deconspirat Ajica.

houri.10
houri.10  •  06 Decembrie 2021, 09:32

Nu exista circ ca la ăștia în toată lumea. Peluza puz primește bani de la patron de ani de zile și înjura patronul din liga 4. Patronul la rândul lui se face ca nu aude, ii duce în liga 1 și după se văita ca e înjurat. Își merita soarta și unii și alții.

gogu2005
gogu2005  •  05 Decembrie 2021, 23:38

Și cu banii cum vor face? Îi dau înapoi lui Mititelu? Așa a zis juniorul, că de 4 ani vă ține pe banii lui și acum faceți figuri :)))) impostorilor din peluza $ud, mititelu vă dă de mâncare și voi urlați la comandă pt el.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează