FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Spunea că „l-am ajutat pe Becali să fure Steaua”, acum susține altceva: „FCSB este Steaua, actele au trecut prin mâna mea!”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2022 09:45 / Actualizat joi, 19 mai 2022 11:27

Plecând de la o declarație făcută de Mircea Lucescu în studioul Gazetei Sporturilor, „pentru mine FCSB e Steaua”, Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte al LPF, spune că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea Stelei istorice. În trecut, Dragomir îl acuzase pe Becali că „a furat Steaua”. Astăzi a revenit asupra afirmațiilor.

În cadrul unei intervenții telefonice la GSP Live, Dumitru Dragomir a salutat una dintre declarațiile lui Mircea Lucescu din emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”. Fostul șef al LPF i-a dat dreptate lui „Il Luce”, care afirmase că „pentru mine, FCSB e Steaua”. 

Dragomir îl acuză pe Florin Talpan, juristul CSA Steaua, că ar fi luptat cu FCSB în instanțe pentru că „nu a primit și el ceva” din partea lui Becali.

Totodată, Dragomir a revenit asupra unor declarații făcute în 2005: „Becali este un trișor ordinar, hoț de profesie. Steaua a furat-o, l-am ajutat să fure Steaua, rețineți. Fac autodenunț, l-am ajutat să fure Steaua”. 

Mircea Lucescu, despre războiul Becali vs. CSA: „Pentru mine, FCSB este Steaua!” + „Dinamo o să renască cu un stadion nou”
PRIETENII LUI OVIDIU
Mircea Lucescu, despre războiul Becali vs. CSA: „Pentru mine, FCSB este Steaua!” + „Dinamo o să renască cu un stadion nou”

Dumitru Dragomir: „Știu că FCSB este Steaua, actele au trecut prin mâna mea”

„Îmi place declarația lui Lucescu de astăzi, că FCSB este Steaua. Eu știu că este Steaua, actele au trecut prin mâna mea. Bravo lui Lucescu, a spus un adevăr. Lumea trebuie să înțeleagă, acesta este adevărul. O spune în calitatea dreptății [n.r. - întrebat dacă Lucescu a făcut declarațiile în calitate de fan al Stelei în copilărie]. 

Becali nu a cumpărat FCSB, el a cumpărat Steaua. Ce, exista FCSB pe vremea aceea? Să o luăm băbește: pe ce a dat banii? Nu pe Steaua? Lăcătuș, Pițurcă și ăștia unde au fost antrenori, la o echipă luată de pe câmpuri?

[n.r. - Moderatorul Costin Ștucan ii atrage atenția că instanțele nu au judecat așa] Pentru că nu se pricep la fotbal și n-au studiat documentele. Nici avocatul care le-a făcut nu a avut habar, n-a știut cum să facă”, a afirmat Dragomir la GSP Live.

Dumitru Dragomir: „Becali a făcut împărțeli multe, trebuia să-i împartă și lui Talpan”

„Vreau să vă mai spun o chestie. Becali, dacă se purta bine cu juristul ăla de la Steaua, acum era Steaua peste tot. Dar nu s-a purtat cum trebuie cu el. Un singur om de acolo, Talpan, i-a făcut praf pe toți. Pentru că a fost nemulțumit că nu a primit și el ceva! Becali a făcut împărțeli multe, trebuia să-i împartă și lui Talpan. Heh...”, a adăugat Dragomir.

Asta cu furatul este o metaforă. Nu avea cum să fure dacă a dat bani pe ea. Ca să ne înțelegem: eu, când sunt supărat, spun ce vreau, mai înjur, mereu am fost slobod la gură.

Îmi revin, pentru că m-a costat foarte mult. 24 de ani de procese din cauza gurii, nu a vinovăției, pentru că legal eram acoperit. Din punct de vedere al gurii am tras, fraților, așa cum o face și Becali, cum o fac alți 2-3.

- Dumitru Dragomir

Dragomir acuză: „Steaua a avut tălpi multe”

În final, Dragomir a susținut că cei de la FCSB s-au confruntat cu piedici în drumul către titlu: „Să fie foarte clar: Steaua a avut tălpi multe, din partea Ligii, a Federației, a Clujului. Clujul a lucrat foarte bine, sunt de felicitat”. 

Chiar dacă e în defavoarea mea, vă spun: când ai posibilitatea unui meci cu CFR cu titlul pe masă și nu iei toate măsurile necesare, înseamnă că n-ai niciun specialist în club.

- Dumitru Dragomir

Situația la zi în procesul privind palmaresul Stelei

Zilele trecute, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis că recursul FCSB în procesul privind palmaresul Stelei este legitim. Acesta va fi judecat începând cu 3 noiembrie 2022.

  • În primă instanță, CSA Steaua a câștigat la Tribunalul București palmaresul istoric de la înființare, adică din 1947, până în 2003.
  • Apoi, la Curtea de Apel București, față de prima hotărâre, CSA a pierdut 5 ani din respectivul palmares, intervalul 1998-2003, aflat acum în aer.
  • Acum, FCSB se folosește de a treia cale de atac . Înalta Curte a stabilit că recursul poate să înceapă pe 3 noiembrie 2022.

Mai multe știri din Liga 1: 

Andrei Burcă, pentru GSP, despre titlu, Dan Petrescu și visul Champions League: „FCSB a fost pe primul loc 20 de minute și voia campionatul?!”

Ioan Andone știe cum a pierdut FCSB titlul: „A fost o greșeală că nu l-a folosit pe el cu Voluntari”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (80)
paolo15
paolo15  •  20 Mai 2022, 17:13
Postat de valeri_gazzaev pe 20 Mai 2022, 13:15

Inca mai plangi? :)))

Rasilor!

paolo15
paolo15  •  20 Mai 2022, 17:11

Catalynneeee!

valeri_gazzaev
valeri_gazzaev  •  20 Mai 2022, 13:15
Postat de paolo15 pe 20 Mai 2022, 05:29

Catalynneeeee!

Inca mai plangi? :)))

Vezi toate comentariile (80)
Comentează