FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Mircea Lucescu, despre războiul Becali vs. CSA: „Pentru mine, FCSB este Steaua!” + „Dinamo o să renască cu un stadion nou”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 mai 2022 20:59 / Actualizat joi, 19 mai 2022 00:03

Invitat la „Prietenii lui Ovidiu”, Mircea Lucescu a vorbit despre situația noului stadion de la Dinamo, despre cât de mult contează o arenă nouă în viața unei echipei. Tehnicianul lui Dinamo Kiev susține că FCSB este Steaua.

- Mircea, ai spus că peste doi ani te întorci în fotbalul românesc!
- Dacă am același entuziasm și se termină stadionul, mă voi întoarce la Dinamo. Am promis ministrului că vin, dar nu știu ce va fi! Voi fi însă acolo. Stadionul va schimba totul. Nu uitați că un stadion îți aduce cel puțin 12-13 puncte în plus. Iar oamenii au nevoie de timp ca să își dea seama ce înseamnă casa lor, prezența suporterilor, steagurile, tricourile. Mai avem nevoie de timp până vom vedea stadioanele noastre arhipline.

- Păi, Rapid are un stadion nou și a ratat barajul de Europa.
- Lucrurile nu se câștigă de azi pe mâine, e nevoie de timp. La Rapid o să vină succesul, la fel și la Dinamo. Steaua n-a mai câștigat campionatul pentru că n-a avut propriul ei stadion.

- FCSB.
- Steaua! Pentru mine e Steaua.

- Deci crezi că Dinamo cu un alt stadion o să renască!
- O să aibă o altă anvergură, o să fie cu totul și cu totul diferit. Pentru mine oricum e de neînțeles cum Dinamo a ajuns să joace barajul. Oamenii de acolo nu au avut profesionalism, niciun pic de știința conducerii unei echipe? Absolut nimic? Și bani au fost! După '90 acolo au intrat foarte mulți bani din vânzarea de jucători.

Mircea Lucescu nu-l înțelege pe Petrescu: „Unde e curajul? Trebuia să riște!” + „E frustrant ce a pățit Steaua fără VAR”
PRIETENII LUI OVIDIU
Mircea Lucescu nu-l înțelege pe Petrescu: „Unde e curajul? Trebuia să riște!” + „E frustrant ce a pățit Steaua fără VAR”

- Doar că au fost și alte probleme.
- Ovidiu, ca în toate domeniile, oamenii s-au repezit și i-a interesat un singur lucru: câștigul personal! Nu s-au gândit la viitor. Ca și toți oamenii politici după '90, niciunul nu s-a gândit la viitor. Au făcut politică și-au băgat banii în buzunar. Au dispărut, sunt cu averi imense, au tot ce le trebuie. Diferența între ei și cei care au fost înainte de '90 e că oamenii aceia erau capabili. Nu se gândeau doar la ei. Eu am cunoscut oameni extraordinari de bine pregătiți, dar care erau în eșalonul trei, patru. Foarte bine pregătiți din punct de vedere organizatoric și administrativ.

EDITIA 121 // Prietenii lui Ovidiu. Invitat: Mircea Lucescu

CITEȘTE ȘI:

Gabi Tamaș, ofertat de două dintre fostele sale echipe din România » Unde poate ajunge fundașul
TRANSFER
Gabi Tamaș, ofertat de două dintre fostele sale echipe din România » Unde poate ajunge fundașul
Schimbarea pe care Gigi Becali regretă că nu a făcut-o în meciul cu Voluntari: „Dacă eram deștept...”
FCSB
Schimbarea pe care Gigi Becali regretă că nu a făcut-o în meciul cu Voluntari: „Dacă eram deștept...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
mordi
mordi  •  19 Mai 2022, 11:14
Postat de sile007 pe 19 Mai 2022, 00:07

Srimabile, au mai ramas 2-300, ceilalti au ajutat la umplerea Peluzei Nord, cu alte cuvinte sau pi kurat pe csa.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

116208974388359
Gabi Zahiu  •  19 Mai 2022, 10:27

Pentru orice om normal, de bun simt, dotat cu minim de logica, ratiune, inteligenta, Steaua este acum FCSB, pentru ca: 1. este aceeasi echipa cu continuitate sportiva indiscutabila din 1947 pana in prezent; 2. asa o spun singurele organisme care conteaza UEFA FIFA FRF si LPF; 3. asa o afirma presa libera, de calitate din Europa (L Equipe, Gazzetta, Bild, AS, etc.) si marile cluburi europene. 4. marea masa a suporterilor stelisti a ramas langa echipa lor Steaua (FCSB). De cealalta parte a minciunii, fatarniciei, complicitatii, cenzurii de sorginte stalinista, a celor care aiureaza ca FCSB nu ar fi Steaua avem: 1. cazarma sportiva anacronica-csa (ultima astfel de creatie sovietica din UE); 2. cateva sute de fani fanatici ai UM02301; 3. justitia aservita; 4. CNA (cenzura nationala anacronica) si 5. ziaristi fricosi, complice, care, sub pretextul amenintarii CNA, prefera sa escamotez adevarul ca Steaua este acum vremelnic FCSB doar pt ca justitia i-a confiscat abuziv numele si marca si le-a inchis in seiful perimatei UM02301!!

1948forever
1948forever  •  19 Mai 2022, 10:07

daca nici marele Lucescu nu stie cine e Steaua. Mutu, Tamas, Ganea, Prunea, pana si Oprita stiu asta

Vezi toate comentariile (12)
Comentează