FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dumitru Dragomir îi spulberă visele lui Gigi Becali: „Edi Iordănescu n-ar rezista până-n iarnă la FCSB”

Articol de GSP - Publicat marti, 14 mai 2019 11:17

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, nu-i dă șanse prea mari lui Edward Iordănescu la FCSB, deși Gigi Becali a anunțat că tehnicianul lui Gaz Metan e cap de listă pentru banca roș-albaștrilor.

„Edi Iordănescu e băiat deștept, dar n-ar rezista până-n iarnă la FCSB. E un tânăr inteligent, a făcut echipă bună la Mediaș”, a declarat Dragomir la Pro X. 

Dragomir a vorbit și despre o eventuală colaborare între Gigi Becali și Marius Șumudică, antrenor care nu e dorit de suporteri la FCSB. (Detalii, AICI!)

„Șumudică și Becali n-ar putea colabora. Șumudică e omul dracului. E un antrenor de bani mulți. După Răzvan Lucescu, Rednic și alți doi- trei antrenori din România, eu îl consider extraordinar de tare”, a adăugat Dragomir. 

Vezi și: 

EXCLUSIV FOTO Marius Șumudică INTERZIS la FCSB! Mesaje jignitoare în cantonamentul roș-albastru la adresa antrenorului

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
992204394163652
Nicu Manole  •  14 Mai 2019, 11:53

Pe cine *** ***, interesează ce zice un securisto_comunist? Învățați și voi sa faceți jurnalism! Sunteți submediocri! Vai de jurnalismul vostru.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează