FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCSB 4-0

VIDEO Dumitru Dragomir la GSP Live: „La FCSB sunt trei credincioși, dar își bagă coada și un diavol”

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 august 2019 23:15

Dumitru Dragomir a intervenit telefonic după umilința suferită de FCSB cu Gaz Metan, 0-4, a cincea înfrângere consecutivă în campionat pentru echipa lui Becali și Bogdan Argeș Vintilă. 

„Sunt trei credincioși acolo și își bagă coada diavolul. Și fotbaliștii buni s-au terminat acolo. Îmi pare rău de portar. Nu îi lasă nimeni să joace fotbal, să se închege o echipă, nu înțeleg ce se întâmplă acolo. Abia a început campionatul, în loc să fie folosiți jucătorii, ei îi menajăm pe toți. Ce vină să aibă Vintilă? A venit de o zi, ce putea să le facă Vintilă?”, a explicat Dumitru Dragomir la GSP Live. 

Citește și:

Pintilii, drastic după umilința cu Gaz Metan: „Sunt resemnat, nu mai am putere. Fiecare joacă pentru el, e de curtea școlii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
bulletproof
bulletproof  •  27 August 2019, 15:53

Cine-i cel care-și vâră coada, că doar n-o fi duckadam ?!?

ray51
ray51  •  27 August 2019, 08:41

Pe cel 'cu coada' il cunoastem toti. Nu-i vad pe credinciosi. Adica daca iti lasi barba, iti faci cruce (incorect si in graba), amesteci pe 'Doamne ajuta!' in propozitii, tii metanii la vedere, inseamna ca esti credincios??? Da' banii pe care te-ai inghesuit sa-i primesti de la cel 'cu coada', preferand pozitia semnului de intrebare, ce sunt?

1745flo
1745flo  •  26 August 2019, 16:14

Acuma sa vedem daca aia trei credincioși de la fcsb, au rugăciunea mai puternică și pot sa-l doboare pe Ucigă-l toaca! Căci ale Tale sunt izbavirea si Împărăția Cerurilor, dar multi nebuni de legat Ai lăsat pe Pământ! Amin!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează