FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

VIDEO EXCLUSIV Dumitru Dragomir nu uită momentul când a pierdut șefia LPF: „M-au schimbat în două săptămâni. Dacă făceam ca ei îmi dădeau 3.000 de ani de pușcărie”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 ianuarie 2022 15:30 / Actualizat duminica, 02 ianuarie 2022 16:47

Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, unde a vorbit despre evenimentele petrecute în 2013, când a pierdut alegerile pentru un nou mandat la LPF în fața lui Gino Iorgulescu.

Sorin Cârțu, dezvăluire despre momentul când a spart geamul băncii de rezervă de la Basel: „Am plătit eu tot! 12.000 de euro și CFR m-a dat afară”
PRIETENII LUI OVIDIU
Sorin Cârțu, dezvăluire despre momentul când a spart geamul băncii de rezervă de la Basel: „Am plătit eu tot! 12.000 de euro și CFR m-a dat afară”

Dragomir era convins că va pierde alegerile din cauza implicării politicului, pentru că Victor Ponta și Liviu Dragnea ar fi fost principalii oameni care au dorit schimbarea sa de la Ligă. Acesta aduce acuzații grave și suține că o parte din drepturile TV ar fi finanțat campania lui Ponta pentru alegerile prezidențiale din 2014, când a fost învins de Iohannis.

„Mă așteptam să pierd președinția la Ligă. Pentru că Ponta și cu Dragnea cu o seară înainte s-au dus în hotelul lui Cocoș, unde i-au chemat pe patroni și pe președinți și le-au promis... Lui Dinamo, de exemplu, i-au scăzut 24 de milioane de dolari pentru faptul că au votat cu Gino. A fost un complot să ia drepturile de televiziune. 

Eu n-am vrut să nu fac licitație ca să nu mă duc la pușcărie la 70 de ani, dar ei au vrut să ia prin offshore-ul din Malta, să ia drepturile fără licitație. Pentru că trebuia ca o parte din bani să se ducă în campania lui Ponta pentru președinție. 

Am fost în casă la Mureșan de două ori, la Cluj, am discutat... Am vorbit și cu Paszkany și mi-a spus «Că-l chemăm pe Ponta, cu avionul cu Dâncu». 

Eu când am auzit «Păi știe și Ponta? Și Dâncu?». M-au schimbat în două săptămâni. Au fost presiunea cluburilor să voteze, apoi s-au vândut drepturile de televiziune fără licitație. A luat un offshore, iar Digi le-a cumpărat de acolo. Nu putea să cumpere Digi direct de la Ligă și banii să ajungă la cluburi? Unde este diferența de bani de la offshore la Digi? 

Unde s-a dus? Nu întreabă nimeni. Eu dacă făceam asta îmi dădeau trei mii de ani de pușcărie. Atâta îmi dădeau, trei mii de ani de pușcărie!”, a declarat Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir: „La Gică Popescu a fost ordin!”

Fostul șef al Ligii a vorbit și despre alegerile de la Federație din 2014, când Răzvan Burleanu a câștigat surprinzător după ce Gică Popescu a fost arestat cu o seară înainte de vot.

„Burleanu, dacă a avut puterea să fie pus președinte înseamnă că are sânge în instalație cu presiune mare. Să știți de la mine. Sunt oameni de care ar trebui să te ferești. E și talentat, dar are și ceva în spate. Categoric că a fost și-o legătură cu arestarea lui Gică Popescu. 

Cine nu-l alegea pe Gică Popescu? A fost ordin! Ce Dumnezeu... Ordin de la cine? Și dacă știu n-aș vorbi. Am mai mult minte acum decât acum câțiva ani. Știu, dar cel mai bine e să nu știu și să zic că nu știu”

Citește alte știri din fotbalul românesc:

Antrenorul căruia îi e recunoscător Florin Bratu: „A fost ca un tată pentru mine, iar Hagi m-a scos din echipă!”

Atuul lui Mutu pentru postul de selecționer: „Lucrul ăsta contează în CV-ul pe care îl are”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
corectu
corectu  •  03 Ianuarie 2022, 08:25

Iată ce povestește Mitică,după Revoluție,pe când era președinte la Dinamo Victoria.Echipa avea meci în Cupele Europene.În timp ce echipa își făcea programul,Mitică a dat o raită prin oraș și a cumpărat marfă la mare căutare în România comunistă.Deoarece jucătorii și marfa cumpărată nu încăpeau în avionul cu care au venit,Mitică a mai comandat un avion. Ăsta era Mitică,care acum dă lecții de moralitate și corectitudine.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  02 Ianuarie 2022, 23:25

Mitica …..cat tupeu poti sa ai !! Chiar matale vorbesti de corectitudine ?? Esti ultimul om din tara asta care ar trebui sa vorbeasca despre corectitudine !! Procesul cu spaga mascata de la Rsc&Rds nu iti spune nimic, mai ales ca a fost trimis la rejudecare ?? Aia nu era tot o spaga pentru drepturile de televiziune ?? Iata unde statea monumentul de cinste si onestitate !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează