FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„Nicio șansă!” » Dragomir știe ce se va întâmpla cu Dinamo în acest sezon: „Rețineți ce spun!”

Dumitru Dragomir / foto: GSP
Dumitru Dragomir / foto: GSP

Articol de - Publicat joi, 26 octombrie 2023 17:45 / Actualizat joi, 26 octombrie 2023 19:28

Dumitru Dragomir, 77 de ani, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, le dă o veste proastă fanilor lui Dinamo. „Corleone” e ferm convins că roș-albii vor reveni la „matineu”, la doar un an după promovare.

Dinamo este iar în colaps, iar cifrele echipei sunt dezastruoase la revenirea în Liga 1. Penultimii în clasament, „câinii” sunt angrenați din nou în lupta pentru evitarea retrogradării, la fel cum s-a întâmplat și în 2021 și 2022. Dragomir anticipează că formația roș-albă e condamnată să retrogradeze iar în „B”.

Eugen Voicu, anunț de ultimă oră la Dinamo: „Ovidiu recunoaște că a făcut greșeli. Vom avea o discuție după meciul cu Iași”
DINAMO
Eugen Voicu, anunț de ultimă oră la Dinamo: „Ovidiu recunoaște că a făcut greșeli. Vom avea o discuție după meciul cu Iași”

Dumitru Dragomir știe ce se va întâmpla cu Dinamo în acest sezon: „Nicio șansă să se salveze de la retrogradare”

Eu spun că Dinamo nu are nicio șansă să se salveze de la retrogradare. Și principalul motiv este legat de bani. 

Dacă nu ai bani, nu poți, băi, fratele meu, să faci nimic! Norocul te ține o perioadă, dar după aceea nu ai cum! Îți pleacă și jucătorii de valoare, nu poți aduce alții și așa mai departe!

Și, reține ce spun: nu sunt vinovați nici Burcă, nici avocatul ăla (n.r. - administratorul special Andrei Nicolescu). Dinamo nu poate, va retrograda. [Scapă] doar dacă, printr-o minune, nu cumva fac rost de bani mulți, dar repede”, a afirmat Dumitru Dragomir, potrivit digisport.ro

Ovidiu Burcă, discuție cu șefii lui Dinamo: „Îmi asum responsabilitatea!”

Ovidiu Burcă a vorbit într-o conferință de presă despre situația în care se află Dinamo.

Nou promovată în Superligă, Dinamo are un start foarte slab. Are 9 puncte (două victorii, 3 egaluri, 8 înfrângeri), în 13 etape și e pe 15. Doar FC Botoșani (6 puncte) să mai prost decât formația alb-roșie, dar Ovidiu Burcă e încrezător. La conferința de presă, Burcă a spus că își asumă responsabilitatea pentru 0-4 cu Hermannstadt, dar că este sigur că echipa își va reveni.

„Ce s-a întâmplat la meciul cu Hermannstadt e responsabilitatea mea. Nu am fost inspirat în a gestionat pauza competițională. Totul a mers foarte prost. Îmi asum total ce s-a întâmplat la Sibiu.

Vreau să îi asigur pe fani că a fost un accident și că echipa nu va mai arăta așa. Poate am pus și o presiune prea mare la acest meci. Din dorința de a crește nivelul echipei, am făcut mici greșeli. La cum am arătat cu CFR Cluj, am crezut că va fi un declic. Nu cred că e niciun dinamovist mulțumit de locul în clasament. Dar avem forța să schimbăm situația.

Avem condiții de cel puțin locul 10 și e datoria noastră să întoarcem situația. Dar am încredere în lot și sunt sigur că echipa va avea reacție. E clar că atunci când lucrurile nu merg bine, există multe voci care își spun opinia. Dar sunt liniștit și concentrat la ce am de făcut”, a spus Ovidiu Burcă la conferința de presă.

Cifrele umilinței lui Dinamo. „Câinii”, cei mai slabi la multe capitole

  • Dinamo are cea mai slabă apărare din campionat, 24 de goluri încasate în 13 runde, depășind FC Voluntari și FCU Craiova.
  • Dinamo are cel mai slab atac din campionat, 8 goluri în 13 etape, după ce UTA a marcat de două ori aseară cu Rapid (2-2).
  • Dinamo are un deficit de "minus 16", între golurile marcate și cele primite, de departe cel mai mare din L1. Botoșani, ultima din clasament, are "minus 10".
  • Dinamo a primit 8 goluri pe contraatac, e lider la acest capitol, în ciuda faptului că în mercato au fost operate cele mai multe achiziții, pentru zona defensivă, iar Ovidiu Burcă joacă de mai multă vreme cu o linie de 5 apărători!
  • Dinamo a marcat un singur gol în ultimele șase etape! Cel al lui Abdallah de la remiza cu CFR Cluj (1-1), în rest în cele cinci eșecuri nu a punctat deloc. Și a încasat 11 goluri!
  • Dinamo nu a reușit să întoarcă niciun rezultat, 8 eșecuri în L1, fără a avea capacitatea de a obține vreun punct după ce adversara a deschis scorul. "Câinii" au obținut cele 9 puncte doar după ce ei au punctat primii pe tabelă.

VIDEO Ionuț Chirilă, din nou la tablă. A analizat tehnico-tactic o fază din meciul lui Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

VIDEO Ovidiu Burcă, discuție cu șefii lui Dinamo: „Îmi asum responsabilitatea! Acum, echipa va avea altă față”

EXCLUSIV Legenda lui Dinamo vine cu o informație de impact: „Am auzit și eu că pleacă Burcă! Ce să mai facă?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
istet10
istet10  •  27 Octombrie 2023, 23:03
Postat de Mr.President pe 27 Octombrie 2023, 00:03

Iar bate câmpii prostălăul gigist grețos.

Prostalaule gretos, ce ati facut cu moldovenii?

Nini
Nini  •  27 Octombrie 2023, 15:58

Oracolul a luat-o pe arătură

zorrozabal
zorrozabal  •  27 Octombrie 2023, 09:48

Dragomir nu a descoperit„apa calda”!E clar ca daca n-ai bani,n-ai echipa!Inca din perioada lungii agonii(de dinainte de retrogradare),s-a vazut!Veneau jucatori liberi de contract prea târziu(când nu gaseau in alta parte),cu care nu aveai când sa efectuezi pregatirea de dinainte de inceperea campionatului!Și pâna se pregateau fizic și se integrau cât de cât,trecea jumatate de campionat... in care erai cica batailor!Iar când se termina campionatul,jucatorii aia plecau in alta parte și„istoria”se repeta și in campionatul urmator!!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează