FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - CFR CLUJ

FOTO Înecați de Dunărea » Nou promovata lui Dan Alexa adună 4 puncte în două meciuri și rămâne fără gol primit și după meciul cu CFR

FOTO: Raed Krishan +36   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 28 iulie 2018 19:52

Pe un teren greu, îmbibat cu apă, CFR Cluj s-a chinuit teribil cu nou promovata Dunărea Călărași. Campioana n-a reușit să desfacă echipa lui Dan Alexa și a terminat la egalitate, scor 0-0.

Călărășenii au fost cei care au avut prima ocazie, în minutul 5. Kouakou a primit în 6 metri de la Kanda, însă a dat pe lângă minge dintr-o poziție excelentă. Replica a venit 4 minute mai târziu, când Deac a trimis periculos dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri. Mingea s-a dus puțin pe lângă poartă.

CFR putea deschide scorul în minutul 40, însă Omrani a reluat în bară dintr-o poziție excelentă în mijlocul careului. A doua parte Dunărea s-a retras mult în propria jumătate, iar CFR a controlat jocul.

Omrani (63) și Țucudean (74) l-au pus la încercare pe Straton, care a avut două parade incredibile și a păstrat intactă poarta echipei sale pentru al doilea meci consecutiv.

Călărași face 4 puncte, la fel ca FC Botoșani și urcă pe locul 2 în Liga 1. CFR Cluj e pe locul 7, cu două puncte în primele două etape, însă jocul echipei campioane suferă.

Echipele de start: 

Dunărea Călărași: Straton - Gligorov, Șandru, Dobrosavlevici, D. Ispas - Monroy, C. Pușcaș - Kouakou, Kanda, G. Simion - V. Alexandru
Rezerve:
C. Lungu, St. Cucu, V. Munteanu, N'Diaye, Șeroni, Honciu, Drăghiceanu
Antrenor: Dan Alexa

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, A. Mureșan, Camora - Al. Ioniță, Culio, Djokovici - Deac, Țucudean, Omrani
Rezerve: Vâtcă, Peteleu, M. Maleș, A. Lang, Mailat, Hoban, Al. Păun
Antrenor: Antonio Conceicao

update 16:45

Pompierii și-au făcut apariția pe stadionul din Călărași și încearcă să găsească soluții pentru a îndepărta apa acumulată pe gazon și în preajma acestuia.

A plouat torențial la Călărași în această după-amiază, iar vechiul stadion din Călărași a cedat! 

update 16:40

Probleme imense pe arena din Călărași, cu puțin peste o oră înainte de starul meciului. A plouat abundent la Călărași, iar gazonul s-a inundat în totalitate. Organizatorii au chemat pompierii, iar meciul ar putea să nu înceapă!

Jucătorii celor două echipe sunt blocați la vestiare și nu au putut nici măcar să iasă pentru inspectarea gazonului.

 

Stadionul din Calarasi e sub ape! Pompierii trebuie sa intervina de urgenta

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Sâmbătă, 28 Iulie 2018

Dunărea Călărași a debutat entuziasmant în Liga 1, reușind să se impună în prima etapă pe terenul Viitorului, campioana din 2017. Echipa lui Dan Alexa va avea un nou meci complicat azi, CFR Cluj fiind obligată să câștige după ultimele scandaluri de la echipă.

"Feroviarii" au un start de sezon tensionat. Imediat după cucerirea Supercupei, la CFR au început problemele. Campioana a remizat cu FC Botoșani în prima etapă, 1-1, fiind învinsă marți de Malmo, în prima manșă din turul II al preliminariilor Ligii. Edward Iordănescu a fost demis și înlocuit cu Toni Conceicao, iar atmosfera din lot e una îngrijorătoare pentru clujeni. 

Citește și:  FABULOS! Demisii în grup la CFR din cauza unor deturnări de fonduri? Bănuiți de costuri suspecte și plăți exagerate!

PROGRAMUL ETAPEI A DOUA:

Vineri Botoșani - Hermannstadt 2-0 Detalii AICI
Sâmbătă 18:00 Dunărea Călărași - CFR Cluj
Sâmbătă 21:00 Poli Iași - Astra Giurgiu
Duminică 18:00 Sepsi - U Craiova
Duminică 21:00 FCSB - Dinamo
Luni 18:00 Voluntari - Gaz Metan
Luni 21:00 Chiajna - Viitorul

CLASAMENT liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (59)
10209355191619210
Dani Dany  •  29 Iulie 2018, 01:04

Pana nu vine un antrenor cu *** sa aiba curajul sa-i zboare din echipa pe deac, omrani si muresan se schimba degeaba antrenori. Sumudica sau galca ar fi singurii capabili sa faca ceva la cfr. Il ai pe lang si il joci pe muresan, il ai pe ionita si il joci pe djokovic, il ai pe mailat si il joci pe deac , ii ai pe tambe si de lucca si continui sa insisti cu terminatul de omrani. Plus ca a fost lasat usor sa plece nouvier care e cu 2 clase peste paun sau costache. Ori nu se vrea performanta, ori conducatorii sunt prea slabi...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bulletproof
bulletproof  •  28 Iulie 2018, 21:51

Mureșene, nu fi trist, Conceicao-i fantezist !

ando89
ando89  •  28 Iulie 2018, 21:20

Mă tem pentru ziua de mâine. Prevăd că noi o să marcăm doar o dată, iar gazdele de două ori. Gol Nistor, autogoluri Qaka și Moruțan:))

Vezi toate comentariile (59)
Comentează