FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 1-1

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 1-1 // VIDEO EXCLUSIV Cum a trăit Dan Alexa finalul meciului cu FCSB » Eliminat din nou, „Chirurgul” a suferit în mijlocul spectatorilor

Dan Alexa a fost eliminat de Ovidiu Hațegan // FOTO: GSP
Dan Alexa a fost eliminat de Ovidiu Hațegan // FOTO: GSP

Articol de - Publicat sambata, 02 februarie 2019 17:19

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 1-1 // Dunărea Călărași a produs astăzi surpriza începutului de an. Echipa lui Dan Alexa a rezistat eroic cu FCSB și a obținut un rezultat de egalitate nesperat, 1-1, într-o partidă din etapa a 22-a a Ligii 1. 

În ultimele minute ale partidei, Dan Alexa, tehnicianul gazdelor, a intrat în conflict cu arbitrul Ovidiu Hațegan, care nu a stat pe gânduri și l-a trimis pe antrenor în tribune.

Alexa a privit finalul meciului din rândul spectatorilor și a trăit ca pe ghimpi ultimele minute. După fluierul final, acesta s-a descătușat și s-a îmbrățișat cu cei din jurul său, satisfăcut că a reușit să încurce echipa lui Mihai Teja, cel care a fost preferat de Becali în detrimentul său pentru a-l înlocui pe Dică, în iarnă. 

Alexa, principala țintă a fanilor FCSB-ului

Pe parcursul meciului, Dan Alexa a fost ținta ironiilor și scandărilor rasiste ale celor 50 de suporteri steliști prezenți la meci: „Nu te vrem!” și „Ai fost «câine» și «ț***n», te-ai pus capră la cioban!” au fost scandările venite din Peluza Roș-Albastră.

 „Nu meritam victoria. Steaua ne-a dominat. Chiar dacă am avut un penalty la Dobro. Puteam câștiga, dar nu înseamnă că meritam. Știam că Steaua e vulnerabilă pe zona centrală, suferă din acest punct de vedere. Am încercat să profităm” Dan Alexa, la finalul meciului

Vezi și: DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 1-1// Posesie înșelătoare și instabilitate defensivă! 4 concluzii după prima partidă a lui Mihai Teja

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
lucghencea
lucghencea  •  03 Februarie 2019, 01:06

Nu a jucat STEAUA Bucuresti azi . A jucat ieri un mic amical interesant cu Voluntarii echipa secunda si a jucat destul de bine pentru moment . Uitati de STEAUA si vedeti-va de grija lui fecefecesebe esa .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close