FOTBAL  »  Superliga  »  ALBA IULIA - STEAUA, SÎMBĂTĂ, 17:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

După cearta cu preşedintele LPF, Gigi Becali şi Steaua au fost decapitate

Articol de , - Publicat joi, 29 aprilie 2010 00:00

Februarie 2010, Gigi şi Mitică prieteni » Steaua iertată
Aprilie 2010, Gigi şi Mitică inamici » Steaua suspendată

Iertaţi acum două luni pentru incidentele mai grave de la meciul cu Ceahlăul, steliştii au fost suspendaţi ieri şi nu vor juca în Ghencea cu Astra

România. Liga I, retur 2009-2010. Comisia de Disciplină. A Ligii Profesioniste de Fotbal. For condus de Dumitru Dragomir. Echipa ajunsă la judecată: Steaua Bucureşti. Motivul? Incidente suporteri. Patronul ei? Gigi Becali.

Februarie: "De ce să plătească echipa?!"
Becali şi Dragomir sînt prieteni buni. Steaua ajunge la Comisie pentru incidentele create de suporteri la partida cu Ceahlăul, cînd au fost aruncaţi bulgări de zăpadă. Oficiali ai jocului au fost loviţi, meciul a fost întrerupt 10 minute. Steaua e recidivistă, după ce în tur mai încasase alte două suspendări.

Poziţia lui Dragomir: "Clubul nu e vinovat cu nimic. De ce să plătească echipa pentru unii care aruncă din tribune?".

Verdictul comisiei: Avertisment pentru club şi amendă 60.000 de lei

Aprilie: "O să moară lumea pe stadion"
Becali şi Dumitru Dragomir sînt inamici. Steaua ajunge la Comisia de Disciplină pentru incidentele create de suporteri la meciul cu Poli Timişoara, cînd nu s-au aruncat cu obiecte pe teren, ci doar în tribune, restul evenimentelor avînd loc în afara stadionului. Steaua e recidivistă, după ce în tur mai încasase alte două suspendări.

Poziţia lui Dragomir: "Se va ajunge să moară lumea pe stadioane dacă nu luăm măsuri, mai ales împotriva patronilor care instigă spectatorii".

Verdictul comisiei:
Steaua are terenul suspendat o etapă şi va fi amendată cu  50.000 de lei.

"Dragomir i-a adunat pe toţi ai lui din Bălceşti şi i-a pus la comisii. Trei chiftele şi două surcele, toţi execută ce comandă Mitică la LPF"
Gigi Becali, patron Steaua

"Pînă acum se zicea că de ce dăm sancţiuni cu porţile închise, acum am dat suspendarea terenului şi tot există contestări. E greu să-i mulţumeşti pe toţi"
Doru Neagu, preşedinte Comisia de Disciplină

125.000 de euro are de plătit Steaua către LPF, suma reprezentînd amenzile încasate în ultimele două săptămîni de Becali şi de club

Se va juca la Buzău?
Steaua are la dispoziţie doar 24 de ore, din momentul în care Comisia de Disciplină (CD) a dat verditul, pentru a anunţa localitatea în care se va disputa meciul cu Astra, de miercurea viitoare. "În regulament nu se mai prevede să joace neapărat în afara Bucureştiului, deci ar putea evolua şi în Capitală, dar pe alt stadion", a declarat Doru Neagu, preşedintele CD. Dacă Steaua şi Astra nu cad de acord asupra locului de desfăşurare, atunci va interveni LPF, care va hotărî localitatea, dar nu mai aproape de 100 de kilometri de Bucureşti. Cel mai probabil, partida va avea loc la Buzău.

3 ani au trecut de cînd Steaua a disputat ultima dată pe teren străin un joc considerat acasă, Steaua - UTA 0-0, jucat în februarie 2007 la Oradea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
 •  29 Aprilie 2010, 11:38
Postat de pe 29 Aprilie 2010, 11:16

DE VINA PENTRU SUSPENDAREA TERENULUI GHENCEA SUNT FANI CARE NU STIU SA SE COMPORTE CIVILIZAT CA IN ANGLIA FRANTA GERMANIA ITALIA.MAI UITATIVA SI VOI IN CAMPIONATUL ENGLEZ SPANIOL CA SA STITI CUM SA VA COMPORTATI .IN ANGLIA DE EXEMPLU SE CANTA INDIFERENT DE REZULTATUL ECHIPEI SI NU SE IAU LA BATAIE INJURATURI .SPER CA VATI UITAT IERI LA BARCELONA INTER SI ATI VAZUT UN MECI DE CANTEC NU CU BATAI INJURATUIRI

Baiatule propietarii de club din tarile respective nu fac ce fac ai nostri .Oamenii de ordine si paza nu fac abuzurile pe care le fac astia din Romania.Tu vorbesti despre ce vezi la tv nu despre realitate.

 •  29 Aprilie 2010, 11:16

DE VINA PENTRU SUSPENDAREA TERENULUI GHENCEA SUNT FANI CARE NU STIU SA SE COMPORTE CIVILIZAT CA IN ANGLIA FRANTA GERMANIA ITALIA.MAI UITATIVA SI VOI IN CAMPIONATUL ENGLEZ SPANIOL CA SA STITI CUM SA VA COMPORTATI .IN ANGLIA DE EXEMPLU SE CANTA INDIFERENT DE REZULTATUL ECHIPEI SI NU SE IAU LA BATAIE INJURATURI .SPER CA VATI UITAT IERI LA BARCELONA INTER SI ATI VAZUT UN MECI DE CANTEC NU CU BATAI INJURATUIRI

 •  29 Aprilie 2010, 11:15

sa joace pe cotroceni sau steaua II :D

Vezi toate comentariile (14)
Comentează