FOTBAL  »  Superliga  »  LICENȚIERE

EXCLUSIV După Dinamo, încă un club anunță că rezolvă și primește licența: „Au intrat banii, rezolvăm azi sau mâine”

Voluntari își va rezolva problemele cu licența +21   FOTO
Voluntari își va rezolva problemele cu licența

Articol de - Publicat luni, 27 aprilie 2020 12:58

Amenințată cu retrogradarea, FC Voluntari a primit bani de la Consiliul Local și plătește datoriile pentru 2019. Rămân însă nemulțumirile jucătorilor, care așteaptă să-și primească salariile.

Situația de la FC Voluntari devine critică, iar jucătorii nu știu cum se va găsi echipa la finalul stării de urgență. Fotbaliștii lui Mihai Teja au avut un parcurs aproape perfect în 2020, iar echipa ce părea prăbușită la finalul lui 2019 speră la o salvare de la retrogradare.

Amenințări pe o parte, asigurări pe cealaltă

Chiar dacă sportiv lucrurile s-au redresat la ilfoveni, FC Voluntari tremură serios pentru obținerea licenței. Cel puțin astea sunt informațiile care vin dinspre jucători și AFAN. Totuși, șefii clubului dau asigurări că astăzi sau cel târziu mâine clubul va achita tot ceea ce e de achitat pentru a nu avea emoții din cauza licenței. 

„Nu vreau să intru în polemică cu nimeni. Este adevărat, sunt niște datorii pe care le avem la fostul antrenor și alte mici lucruri. Au intrat bani de la Consiliul Local și aducem totul la zi. Nu vom avea probleme cu licența, vă spun 100%. Se vor plăti și datoriile către jucători! Vă garantez 100%", a zis Robert Gherghe, directorul executiv al clubului, care nu așteaptă decizia UEFA: „Nu vreau să mai stau să văd dacă se prelungește termenul. „Avem banii, plătim și rezolvăm. Nu vom avea emoții, veți vedea".

„Plătim tot și la jucători”

Șefii clubului FC Voluntari vor să-i liniștească pe jucători și îi anunță că în zilele următoare vor primi tot ce au de primit, imediat ce rezvolă cu plățile pentru 2019, care sunt în dosarul pentru licențiere: „Închidem tot pe 2019, luăm licența, iar la jucători avem pe ianuarie și februarie, pentru că din 15 martie s-a intrat în șomaj tehnic. Vom răsplăti și jucătorii imediat", a mai zis oficialul clubului ilfovean.

„În acest moment, sunt șase echipe care au probleme cu licența, iar dacă luni nu vor primi un răspuns pozitiv din partea UEFA că se amână perioada de licențiere, vor mai avea doar două zile pentru a-și lua licența" - Emilian Hulubei, președinte AFAN

„Toată lumea este dezamăgită. Oficialii au zis că a venit această perioadă cu pandemia și să mai așteptăm. Aici au fost mereu două, trei luni. Acum se fac 4-5 luni. Așteptăm să se reia activitatea și o să vedem dacă băieții vor să depună memorii sau nu" - Alexandru Tudorie, atacant FC Voluntari

FOTO Cum arată lucrările ACUM la stadioanele Steaua, Rapid și Arcul de Triumf

FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
+17 FOTO

Video emoționant: România e puternică și se va întoarce și mai puternică

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gigi Becali și teoria conspirației: „Din 500 de morți, 300 nu aveau coronavirus. Au băgat COVID la morgă” » Nu vrea anularea sezonului din Liga 1

FCSB și FC Botoșani, gata să facă schimbul verii în Liga 1?! Gigi Becali renunță la jucătorul cu care s-a certat pentru a-și îndeplini planul

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează