FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

FCSB. Gigi Becali și teoria conspirației: „Din 500 de morți, 300 nu aveau coronavirus. Au băgat COVID la morgă” » Nu vrea anularea sezonului din Liga 1

Gigi Becali vrea ca Liga 1 să revină +49   FOTO
Gigi Becali vrea ca Liga 1 să revină

Articol de GSP - Publicat luni, 27 aprilie 2020 11:38

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre situația din România și spune că pandemia de coronavirus din țara noastră nu este suficient de gravă pentru ca Liga 1 să nu se mai joace în acest sezon.

„De ce să nu se joace Liga 1? Nu avem niciun motiv! Sunt puține cazuri la noi. Dar acum avem altele mai grele pe cap. Fotbalul e pe ultimul loc pentru țări. Statele și popoarele lumii nu stau acum după fotbal FIFA și UEFA propun și guvernele decid. Fotbalul o să meargă mai departe, dar să vedem cum.

Nu se va anula Liga 1! Nu are de ce. Dar la noi trebuie să se joace pentru că avem puține cazuri. La noi sunt 500 de decese, iar în Suedia, care are 10 milioane de locuitori, sunt 5.000 de cazuri. Noi avem de două ori mai mulți locuitori și am avut focare de infecție. Eu am spus că religia ortodoxă ne ferește. Luați tot poporul ortodox, 300 de milioane de oameni, și o să vezi că au murit mai puțin decât în Belgia, care 5-6 milioane de oameni.

7.094de oameni au murit în Belgia

La noi e pandemie, da. Dar e un fel de joacă de pandemie. Să nu se supere nimeni că spun asta. Au murit 500 de oameni, dintre care 300 nici nu au avut coronavirus. Au băgat coronavirus la morgă. Doar 200 de oameni au murit de coronavirus.  Când mor oamenii se spune «Hai, mă, bagă și COVID acolo! Ai COVID și gata, la revedere!». Ai înțeles?  Știm pentru că știm. Ne mai zice și nouă lume.

Apreciez măsurile luate de Guvern. E bine, mai ales că nu avem foarte multe cazuri și nici foarte mulți morți. A făcut bine Guvernul că a lăsat oamenii să meargă la serviciul. În România s-au luat cele mai bune măsuri. Uite, aici la mine la biserică sunt 30 de oameni care muncesc. De ce 11 nu ar putea juca fotbal? Nu ai de ce să nu lași să se joace meciurile din Liga 1”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

FOTO. Imagini spectaculoase din București, în timpul pandemiei de coronavirus

+45 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1: 

A căzut transferul lui Florinel Coman în MLS?! Anunțul făcut de Giovanni Becali: „Era deja acolo”

Cluburile din Liga 1 au 3 mari dorințe: cum își propun să treacă peste criza COVID-19 cu ajutorul Statului și al caselor de pariuri

EXCLUSIV Televiziunile au decis! Ce se întâmplă cu mutarea Ligii 1 în Antalya

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
116538290032900
Alice Popa  •  27 Aprilie 2020, 17:52

Prostule ***, Rusia a depasit China la im bolnaviri cu coronavirus!!! Iar Rusia este stapana ortodocsilor, *** ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lenroc
lenroc  •  27 Aprilie 2020, 14:34

N-ai cum să-l combați, ortodoxie, fotbal, medicină, la toate omul e doxă.

samertx
samertx  •  27 Aprilie 2020, 14:16

Gata Gigi, ai scăpat de ciocli, au ajuns în prima linie. Au contact direct. :))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează