FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

După Laurenţiu Reghecampf, şi rivalul Ionel Dănciulescu este deranjat de decizia FRF: "Nu ştiu cîţi oameni vor veni la România - Argentina"

Articol de - Publicat vineri, 14 februarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 14 februarie 2014 16:26

Dinamo a continuat programul iniţiat la începutul sezonului, iar "Ora de Dinamo" a avut un nou episod într-o şcoală din Bucureşti.

Tot lotul dinamovist a fost prezent la şcoala 24 din Capitală, chiar şi Flavius Stoican şi Ionel Dănciulescu au venit alături de jucători. Au împărţit postere cu Dinamo şi au fost impresionaţi de cele cîteva sute de copii veniţi să-i vadă.

"Nu am dat atîtea autografe niciodată în viaţa mea, este extraordinar ce se întîmplă aici", a spus Ţucudean.

Ionel Dănciulescu a fost mai interesat însă de derby-ul cu Steaua şi s-a alăturat lui Reghecampf care spunea că va veni puţină lume la amicalul "tricolorilor": "Toată lumea îşi dorea să jucăm pe Naţional Arena, dar şi în Ghencea sînt condiţii pentru o partidă frumoasă. Nu ştiu cîţi suporteri vin la România - Argentina, dar la derby stadionul ar fi fost plin".

Flavius Stoican crede că suporterii dinamovişti vor face atmosferă frumoasă şi pe Ghencea: "Fanii noştri vor fi la cel mai înalt nivel".

 

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (6)
cainerau1953
cainerau1953  •  14 Februarie 2014, 16:12

nustiu de ce mai jucam acest amical, mai ales ca ne bat astea de ne rup !!! aaa daca pleca piturca si venea altu da, se merita sa vedem o nationala noua, cu o tactica noua,etc dar asa cu piturca pe banca stiu sigur ca ne dau aia cu terenu in cap mai ales ca vine Messi

reddogsv
reddogsv  •  14 Februarie 2014, 14:58
Postat de judas100 pe 14 Februarie 2014, 13:19

Nu stiu cati oameni o sa vina cu Argrntina, dar nu ne permitem sa ne facem de ras, pe de alta parte, oricum e mai interesant decat, meciul vostru plictisitor.

Plictisitor? Un meci al celor mai galonate echipe din fotbalul romanesc? Cred ca nu sti ce vorbesti! Pe noi ne plictisesc mai tare meciurile dintre minoritati! Nu le intelegem nici limba nici nu vrem!Nu iese Vadim presedinte....

reddogsv
reddogsv  •  14 Februarie 2014, 14:53

Jenant sa ai un stadion care reprezinta ,,templul fotbalului romanesc'' cu un gazon pe care sa nu te poti baza de la un meci la altul. Daca era un meci crucial al nationalei intelegeam dar asa...un amical...Oricum, aceasta partida nu e altceva decat un remember la suferinta necalificarii la Mondial!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează