FOTBAL  »  Superliga  »  VICTOR PIŢURCĂ A DEMISIONAT!

Dupa refuzul lui Hagi, cine crezi că va fi antrenorul Stelei?

Articol de GSP - Publicat marti, 10 august 2010 00:00

Astăzi, Gică Hagi i-a dat răspunsul final lui Gigi Becali în privinţa postului de antrenor al Stelei. Cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor a refuzat revenirea pe banca "roş-albaştrilor", rămînînd fidel proiectului său de la Viitorul Constanţa.

În pole position rămîne acum Ilie Dumitrescu, deşi patronul Stelei şi l-ar dori în Ghencea pentru postul de manager. Nu este scos din calcule nici Victor Piţurcă, Gigi Becali luînd în calcul şi acceptarea condiţiilor cerute de tehnician drept ultimă opţiune.

Dumitru Dumitriu şi Massimo Pedrazzini s-au făcut şi ei disponibili, dar Becali se gîndeşte şi la un posibil comeback al lui Cosmin Olăroiu şi la Dan Petrescu, aflat însă sub contract cu Kuban Krasnodar. Basarab Panduru, fostul manager al Stelei, reprezintă şi el o soluţia, precum şi Mihai Stoichiţă, care ar putea reveni după numai cîteva luni în Ghencea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
cristinel_kryky
cristinel_kryky  •  10 August 2010, 16:47

noul antrenor al stelei va fii jiji becccali

radumuri1
radumuri1  •  10 August 2010, 16:02

poate se rasgandeste idiotul de piti la ce ba ni are becali vine pedrazini pe 60 70 mii euro pe sezon

lmnp
lmnp  •  10 August 2010, 16:00

de ce nu vin astia de la gsp digi si matura de anda banu antrenori?vad ca se pricep,sunt loiali ciobanului si poate reuseste si anda sa-si ia niste toale mai acatari,sa nu mai plece cu umerasele dupa ea...poate face front comun si cu dinamo si uite asa toata lumea e fericita,oricum in romania nu ne mai mira nimic...hai anduta fi inovatoare,oricum te uzi toata cand pronunti numele jijiii,steaua...ce-ti mai da goian!!!!dar merge.nasu cu finu tu cu umerasele dupa tine sunteti eticheta unei infectii

Vezi toate comentariile (13)
Comentează