FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dusan Uhrin la Dinamo / Florin Prunea anunță: „Ne-am înțeles cu noul antrenor! La noi, meciurile nu se câștigă prin valoare”

Articol de GSP - Publicat marti, 13 august 2019 11:46

Florin Prunea, managerul general de la Dinamo, susține că s-a înțeles cu Dušan Uhrin jr (51 de ani), care urmează să semneze în orele următoare. 

„Vom avea o întâlnire cu Dušan astăzi. Este aproape de a fi antrenorul nostru, aşa este. Nu a semnat încă, dar ne-am înțeles. Este în atenţia noastră de mai multă vreme. Nu cred că meseria se poate uita atât de repede, chiar dacă vorbim de partea tehnică, de antrenorat. N-avem vreun Maradona sau vreu Messi la noi în campionat. La noi, meciurile nu se câştigă prin valoare. Ci prin muncă, organizare şi disciplină. 

Am negociat cu mai mulţi antrenori şi am ajuns la varianta cu Dušan Uhrin. Pare că am întârziat cam mult, este adevărat. Dar speram că Eugen să revină pentru că el şi-a făcut lotul, îi ştie pe jucători. 

Eugen a fost primul care a recunoscut că nu mai putem continua aşa şi asta arată caracterul acestui om. Este unul dintre cei mai buni antrenori din România”, a declarat Florin Prunea la TV Digi Sport.

Conform surselor GSP, Uhrin a ajuns în România și acum ține drumul direct spre hotelul Rin pentru a semna contractul cu Dinamo.

Uhrin jr. nu e străin de fotbalul din România. A antrenat o lună la CFR Cluj, martie-aprilie 2009, fiind înlocuit cu Toni Conceicao după ce s-a certat cu căpitanul Ricardo Cadu. A pregătit și Poli Timișoara în două rânduri, 2007-2008 și 2010-2011, cu care n-a câștigat niciun trofeu într-o perioadă în care echipa finanțată de Marian Iancu era una dintre forțele Ligii 1.

Divorțul de CFR Cluj a fost unul cu scandal, tehnicianul născut la Praga intrând într-un conflit tăios cu Ricardo Cadu, liderul vestiarului clujenilor de la acea vreme. Scandalul dintre cei doi a fost unul uriaș și a provocat, până la urmă, destituirea lui Uhrin de la CFR.

Citește și:

DINAMO // Dušan Uhrin jr, caracterizare incredibilă din partea unui fost jucător: „Un adevărat Hitler al fotbalului” » Detaliile plecării cu scandal de la CFR Cluj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  13 August 2019, 17:48

Florin Prunea anunță: „Ne-am înțeles cu noul antrenor! La noi, meciurile nu se câștigă prin valoare”........se castiga prin impresari ......asta e continuare cred ! :)))))))))))

rocky2
rocky2  •  13 August 2019, 14:20

Italianul era peste ceh? Nu se stie!

mariuss72
mariuss72  •  13 August 2019, 14:19
Postat de gorgeousroadkill pe 13 August 2019, 14:10

...corect, dar, daca intri pe dinamomania.net pe articolele din acea perioada si citesti comentariile dinamovistilor, o sa (re)vezi ca erati la fel de carcotasi la adresa echipei ca si acum :) Uhrin, in opinia mea de nepriceput in ale fotbalului, nu-mi pare a fi un antrenor deosebit, nici macar pentru mamaliga intai, dar, oricum, ii peste ce variante s-au vehiculat la voi in ultimele zile. Probleme, insa, raman: aveti un lot slab valoric, si un patron de echipa incapabil sa inteleaga cum sa aduca DInamo la un punct in care sa se autofinanteze (ca de investit ii clar ca n-are de gand). Daca Dusan ramane o perioada mai lunga, cu putin noroc si ceva mai multa minte, poate sezonul urmator o sa ajungeti in play off. Bafta si zi faina la toata lumea.

Normal ca eram, altfel era nivelul atunci, altele erau si pretentiile. Atunci imi era rusine cind Dinamo pierdea un meci, acum e deja ceva banal. Fotbalul nostru, in general vorbind, a regresat enorm in ultimii 7-8 ani, cred ca nici nu realizam asta.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează