FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dusan Uhrin, primul interviu după ce a cerut falimentul lui Dinamo: „Nu am cu cine vorbi!”

Antrenorul ceh Dusan Uhrin Jr. (55 de ani) spune că nu a putut lua legătura cu niciun om din conducerea clubului Dinamo.
Antrenorul ceh Dusan Uhrin Jr. (55 de ani) spune că nu a putut lua legătura cu niciun om din conducerea clubului Dinamo.

Articol de - Publicat miercuri, 15 februarie 2023 17:40 / Actualizat miercuri, 15 februarie 2023 17:49

Antrenorul ceh Dusan Uhrin Jr. (55 de ani), cel care a cerut falimentul clubului Dinamo, spune că nu a putut lua legătura cu niciun om din conducerea „câinilor”.

Formația lui Ovidiu Burcă nu are liniște deloc înaintea reluării campionatului. Astăzi, jucătorii așteaptă plata salariilor, pentru a nu se ajunge la două luni de restanțe. De văzut când vor primi o parte din remunerație. 

În tot acest timp, Dinamo trebuie să țină piept și solicitărilor venite dinspre exterior, prin care s-a cerut deschiderea procedurii de faliment a grupării.

„A fost o execuție!” » Reacție dură a lui Adrian Mititelu, după ce FCU Craiova a pierdut la „masa verde” cu Sepsi
FCU CRAIOVA
„A fost o execuție!” » Reacție dură a lui Adrian Mititelu, după ce FCU Craiova a pierdut la „masa verde” cu Sepsi

Dusan Uhrin cere falimentul lui Dinamo

Fostul antrenor al „câinilor”, Dusan Uhrin, a cerut falimentul clubului invocând că administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, nu i-a răspuns în termen de 60 de zile la cererea de plată formulată pentru suma de 12.800 de euro. Echivalentul salariilor restante pentru ultimele două luni din contract, mai și iunie 2022. 

E un duel de la distanță, prin tribunale, după ce Dinamo i-a reziliat contractul cehului la 1 iunie 2022, acuzând că nu s-a mai prezentat la serviciu după meciul retur de baraj cu U Cluj. Judecătorul sindic va analiza cazul pe 3 aprilie 2023. În prezent tehnicianul celor de la Viagem Pribram, locul 1 din eșalonul secund ceh, Uhrin a explicat pentru Gazeta Sporturilor care este punctul lui de vedere.

- Mister Uhrin, ce faceți? 
- Bine, uite, mă pregătesc de muncă, mai ales că avem un amical astăzi. Care e treaba, treci la subiect! 

- V-am sunat în legătură cu situația dumnevoastră cu Dinamo, practic, ați solicitat instanței deschiderea procedurii de faliment. Cum comentați?
- Nimeni nu m-a contactat, nici până în acest moment, asta e tot ce pot să vă spun. Măcar să vorbim, să mi se spună una, alta.

- Vă referiți la subiectul legat de suma de 12.800 de euro, bani pe care-i solicitați din ultimul angajament. 
- Eu nu vreau să fac rău clubului, lui Dinamo, aș vrea să ajungem la consens. Dar dacă n-am cu cine vorbi... Eu am fost de două ori la Dinamo, de când au început problemele. Prima oară, am reușit să salvez echipa și am renunțat la toți banii, pentru interesul clubului. A doua oară, n-am mai reușit, dar am cerut ca Dinamo să-și îndeplinească atribuțiunile pentru care s-a angajat. Oricum, întotdeauna am fost angajat pe bani puțini, nu am strâmbat din nas când au fost întârzieri. Altceva, chiar nu mai am de discutat despre acest subiect.

Dusan Uhrin: „Muncă și seriozitate”

- Mai urmăriți parcursul lui Dinamo, în Liga 2? 
- Da, am mai privit. Dar nu am văzut ce jucători a mai adus, ce jucători mai sunt.

- Clubul are interdicție la transferuri. 
- Mda, ce să zic?! Eu cred că Dinamo poate promova, are alură, trebuie să fie un club serios, ca să poată ajunge din nou în Liga 1.

- Dumneavoastră ce faceți? 
- În Cehia, am revenit de câteva luni, sunt la Viagem Pribram. Încercăm și sperăm să promovăm în prima divizie. Muncim și trebuie să fim serioși, altfel nu se poate nimic în viață.

VIDEO. Cum comentează Vlad Iacob cererea lui Dusan Uhrin de a băga Dinamo în faliment: „Credeam că înțelege situația”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV // VIDEO Noul pariu din Superligă al lui Dragomir: „«Gușpița» aia mică a lui Mititelu poate ajunge la echipa națională”

FOTO Hervin Ongenda a fost prezentat oficial la Rapid: „Ăsta e fotbalul pe care îmi place să îl joc!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
istet10
istet10  •  17 Februarie 2023, 21:06
Postat de creeperno807 pe 15 Februarie 2023, 22:31

Ce treaba are *** cu prefectura, Iohannis?

Moderatorul nu cunoste cine a fost acel senator. Un incult.

paolo11
paolo11  •  16 Februarie 2023, 06:38
Postat de brentford pe 15 Februarie 2023, 19:25

Eu nu l-am vazut niciodata antrenor.Plus ca la echipa era zero comunicare intre Uhrin si jucatori. A fost o prostie sa se renunte la Rednic,care,asa "stramb" cum e el,totusi e meserias si a adus si bani de acasa. Nu ma intereseaza ce comisioane isi lua cu Luana atat timp cat isi facea treaba si salva echipa. Prea multi si-au batut joc de Dinamo si au ciugulit si sarea de pe zapada. Si mai rau este ca din ce am auzit DDB nu au venit cu tranzactii ful transparente,sa se stie unde si pe ce s-a cheltuit fiecare leu.

Te așteptai la transparenta de la bucurica si tararache?

creeperno807
creeperno807  •  15 Februarie 2023, 22:31

Ce treaba are *** cu prefectura, Iohannis?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează