FOTBAL  »  LIGA 1  »  VOLUNTARI - GAZ METAN 2-1

VOLUNTARI - GAZ METAN 2-1. Dusan Uhrin Jr., furios pe toată lumea » Atac la Chivulete și LPF: „Să jucăm la 22:00, să nu mai vedem mingea”

FC Voluntari a debutat cu o victorie în noul sezon, 2-1 cu Gaz Metan. Cehul Duhan Uhrin Jr. (52 de ani) a fost nemulțumit pe toată lumea la finalul partidei. +3   FOTO
FC Voluntari a debutat cu o victorie în noul sezon, 2-1 cu Gaz Metan. Cehul Duhan Uhrin Jr. (52 de ani) a fost nemulțumit pe toată lumea la finalul partidei.

Articol de GSP - Publicat luni, 24 august 2020 19:35 / Actualizat luni, 24 august 2020 22:42

FC Voluntari a debutat cu o victorie în noul sezon, 2-1 cu Gaz Metan. Cehul Duhan Uhrin Jr. (52 de ani) a fost nemulțumit pe toată lumea la finalul partidei.

Dusan Uhrin a acuzat arbitrajul lui Andrei Chivulete, care a dictat ușor un penalty în minutul 12. De furia cehului nu a scăpat din Liga Profesionistă de Fotbal, pentru ora la care a programat partida.

Dusan Uhrin, plin de nervi după Voluntari - Gaz Metan

„Nu cred că a fost penalty. Sunt supărat. Nu înțeleg de ce ultimele 15 minute le-am jucat pe întuneric. De ce nu s-a aprins nocturna? Atunci să jucăm la ora 22:00, să nu mai vedem mingea deloc. Arbitrul a zis că dă patru minute de prelungire, dar nu a lăsat decât trei. Toți suntem profesioniști, dar arbitrul a făcut multe greșeli. Vor veni vremuri grele pentru noi”, a declarat Dusan Uhrin la Look Sport.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Continuă erorile de arbitraj în Liga 1! Crăciunescu, după penalty-ul dat de Chivulete: „Se împiedică de linia careului?”

Se întorc fanii în Liga 1? UTA ar putea evolua cu suporteri pe teren propriu! Anunțul făcut de DSP Arad

Playtech: Liviu Dragnea, ELIBERAT din închisoare?! Veste ȘOC, ce se întâmplă chiar acum


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  26 August 2020, 18:19

un sezon jumate am jucat cu un singur atacant (Bus), si printr-o minune, am prins locul 6, de Playoff, dar nu se poate sa nu ai cel putin 3 atacanti in lot, noi am avut 1. inainte era bataie pe locul de atacant, aveam 6 atacanti: Buziuc, Robertson, Dan Roman, Bawab, Vitinho, si Târnovan.

729219634267524
Claudiu Cisar  •  25 August 2020, 10:43

Daca nu întărim echipa,acum ca am ieșit din insolventa și avem chiar și sprijinul primăriei ,la anul jucam in B

Vezi toate comentariile (2)
Comentează