FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

E favorit să fie dat afară! Stoichiţă are şanse mici să termine campionatul pe banca Stelei în opinia caselor de pariuri

Stoichiţă are de ce să fie îngrijorat: bookmakerii nu îl văd pe banca Stelei la finalul sezonului
Stoichiţă are de ce să fie îngrijorat: bookmakerii nu îl văd pe banca Stelei la finalul sezonului

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 aprilie 2012 00:07

Bookmakerii au cîştigat deja de pe urma încrederii jucătorilor faţă de Becali: 90 la sută dintre pariurile făcute pe fostul antrenor mizaseră că Stan va încheia stagiunea.

Egalul de la Tîrgu Jiu a fost un semn suficient ca să se parieze că Mihai Stoichiţă va fi dat afară înaintea sfîrşitului campionatului! Cota pe care o dădeau casele înaintea jocului era 1,7. După, ea a scăzut la 1,5! E mult mai mare cota ca tehnicianul să-şi ducă pînă la capăt contractul, adică să-l prindă etapa a 34-a pe banca roş-albaştrilor: 2,5!

Neîncrederea book-makerilor şi a pariorilor în postul lui Stoichiţă e alimentată de tradiţia pe care Becali a instituit-o, aceea de a rula mulţi antrenori, dar mai ales de soarta surprinzătoare pe care a avut-o Ilie Stan. 90 la sută dintre pariurile efectuate în legătură cu Ilie mizaseră că pe el o să-l prindă finalul stagiunii la Steaua, dar a fost dat afară fără nici o explicaţie după 0-0 acasă cu Gaz Metan Mediaş. Şi încă un semn după care ar mai urma demiteri ale lui Gigi: el a folosit şase antrenori principali de-a lungul sezonului precedent, pe care l-a început cu Piţurcă şi l-a terminat cu Olăroiu. Campionatul în curs n-a bifat decît trei tehnicieni pentru " Dodel" şi pentru "Nilă": Levy, Stan şi Stoichiţă.

48 de zile au mai rămas pînă la data disputării ultimei etape din Liga 1. Atît ar trebui să mai reziste Stoichiţă ca să se umple de bani cei care au pariat cu cotă 2,5 că el va încheia sezonul în Ghencea

Ce evenimente din weekendul trecut au avut cotă 1,5, cît are şi Stoichiţă să fie dat afară:
- Internazionale-Genoa, pronostic 1. Rezultat final: 5-4
- Atletico Madrid- Getafe, pronostic 1. Rezultat final: 3-0
- Delta Tulcea-FCM Bacău, pronostic 1. Rezultat final: 3-2

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Vaslui prima în Europa!

Steaua nu mai e prima din România. Roş-albaştrii se află pe locul 80, cu 134,5 puncte, 4 poziţii mai sus faţă de luna precedentă. Echipa care o depăşeşte în IFFHS este însă FC Vaslui. Moldovenii au urcat de pe locul 96 pînă pe 78, cu 135,5 puncte , fiind formaţia din România cel mai bine clasată în această ierarhie.

Bonfim a marcat pentru Hazar Lankaran
Fostul fundaş al Stelei a marcat cel de-al doilea gol al echipei sale împotriva celor de la Inter Baku. Bonfim a înscris în minutul 89, stabilind scorul final al partidei. Hazar s-a impus cu 2-0. Celălalt gol al gazdelor a fost înscris de Cătălin Doman. În urma victoriei, Hazar Lankaran a urcat pe locul 3, cu 48 de puncte, fiind la 6 puncte de liderul Neftci Baku.

Gigi arată "valiza din Germania"!
Becali crede că judecătorii români ar trebui să citească ştirile despre Bundesliga, ca să priceapă de ce el merită să fie achitat în "cazul Valiza": "Îi rog pe domnii judecători să citească în presa germană cum Bayern Munchen i-a premiat pe cei de la Stuttgart înaintea meciului cu Dortmund! Sigur, ştiu şi ei că premierea nu e mită, dar o informaţie în plus i-ar putea ajuta". Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ar urma să dea azi un verdict în "cazul Valiza", în care Gigi e acuzat fiindcă le-a oferit bani celor de la U Cluj ca să nu piardă un meci cu CFR, în 2008, în ultima etapă a campionatului.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
ronaldo666
ronaldo666  •  03 Aprilie 2012, 12:05

oricum sluga asta e pusa la nunmar akolo pe banca:))

fcpipera
fcpipera  •  03 Aprilie 2012, 10:17

slughita = alt miel la stana oierului bisnitar

yubytu
yubytu  •  03 Aprilie 2012, 09:04

pariu ca din cauza lui Becali Steaua iar nu ia campionatul, pariez oricat pe asta si pana nu isi schimba mentalitatea de cioban needucat, necizelat, increzut, arogant, nu va lua Steaua campionatul

Vezi toate comentariile (6)
Comentează