FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - VIITORUL, 13:00, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

E mulțumit că Viitorul joacă meciul cu Hermannstadt la Cluj: "Chiar nu-mi doream să repet experiența de la Târgu Mureș"

Articol de - Publicat sambata, 22 decembrie 2018 10:22

După o serie de trei meciuri fără victorie, FC Viitorul merge azi, de la ora 13:00, în Gruia pentru ultimul meci din 2018 cu gândul la un succes în disputa cu FC Hermannstadt, pentru a face un pas important spre play-off și a-și asigura liniștea în vacanța de iarnă.

„De la începutul campionatului, Hermannstadt a fost bine organizată, chiar dacă era nou-promovată. Drept dovadă, și la meciul de la Constanța ne-a fost greu să o desfacem.

Are gabarit, echilibru între defensivă și ofensivă și este periculoasă la fazele fixe. Miriuță le-a adus ceva în plus din experiența lui și au venit rezultatele. Este o echipă în formă, dar mergem să luăm trei puncte. Sperăm să fim mai incisivi în ultimii 30 de metri, acolo este secretul”, a spus Gică Hagi.

Constănțenii s-au declarat mulțumiți că partida se va juca la Cluj și nu la Tîrgu Mureș, unde Hermannstadt și-a disputat meciurile de pe teren propriu până acum.

„Sper să terminăm anul cu o victorie, mai ales că am pierdut ultimele două jocuri. Este bine că jucăm la Cluj, eu am mai jucat la Tîrgu Mureș în anii trecuți, pe un teren înghețat și chiar nu-mi doream să repet experiența”, a mărturisit mijlocașul Andrei Artean.

„Lupta pentru play-off este dură, diferența de puncte este mică între echipele din această zonă. Va fi un meci deschis cu Hermanstadt, dar sper să luăm cele trei puncte și să plecăm fericiți în vacanță”
Valentin Cojocaru, portar Viitorul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
hitman222
hitman222  •  22 Decembrie 2018, 12:20

Terenul e de vina? Fotbal nu jucati, dati meciurile clonei fcsb fara opozitie dar cu alte echipe va trebuie victorii....ce naiba cautati in liga 1? Sursa de puncte pentru fcsb?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează