FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

E OFICIAL! Alexandru Mățan, de la Viitorul la FC Voluntari + alți doi jucători dați afară

Articol de GSP - Publicat marti, 03 septembrie 2019 12:31

Viitorul, echipa lui Gică Hagi, l-a cedat pe Alexandru Mățan (20 de ani) la FC Voluntari, club la care va evolua până la finalul acestui sezon.

Așa cum GSP anunța în urmă cu o săptămână, FC Viitorul l-a împrumutat pe mijlocașul Alex Mățan la gruparea ilfoveană, pentru un sezon. 

„Clubul nostru îi urează «Bun venit» și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul FC Voluntari!”, au scris ilfovenii pe pagina oficială de Facebook.  

Mățan e puștiul care îl impresionase cu tehnica lui pe Ionuț Luțu, unul dintre cei mai talentați mingicari pe care i-a oferit fotbalul românesc. În urmă cu aproape doi ani, Luțu avea următorul dialog cu Adrian Boingiu, antrenorul lotului U19 al României: "M-a sunat Luţu acum două zile: «Domn profesor, e bun Măţan ăsta, nu? Mai bun decât mine». I-am spus «Mă, piticule, şi tu erai bun». «Nu, domn profesor, are frâne, are plecare…»". 

31 de meciuria jucat Alex Mățan pentru FC Viitorul în Liga 1, reușind să înscrie doar două goluri în cele 5 sezoane în care a îmbrăcat tricoul constănțenilor

Tot acolo, reprezentanții FC Voluntari au anunțat alte două plecări, după cele ale jucătorilor Vlad Mihalcea, respectiv Doru Popadiuc.  

Mijlocașii Gabriel Deac (24 de ani) și Abdelhak Belahmeur (28 de ani) nu vor mai face parte din lotul pregătit de către Cristiano Bergodi, după ce și-au reziliat, pe cale amiabilă, contractele cu FC Voluntari. 

Gabriel Deac a promovat alături de Voluntari în Liga 1 și a adunat 91 de apariții pe prima scenă a fotbalului românesc, unde a reușit să înscrie de patru ori.  

De cealaltă parte, francezul Abdelhak Belahmeur a bifat 16 partide în tricoul ilfovenilor (doar una în acest sezon) și a înscris un gol. 

VEZI ȘI:

FCSB / VIDEO EXCLUSIV Iată contractul pe baza căruia Cristi Manea a ajuns la FCSB » Clauză uriașă de reziliere + Semnături diferite

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  03 Septembrie 2019, 13:45

Lutu avea 5 clase peste Matan...

magic4ever
magic4ever  •  03 Septembrie 2019, 13:16

Ma mir ca a renuntat Voluntari la Deac...este un fotbalist ok...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează