FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

E out din lotul echipei sale! Dinamo vrea să-l readucă și va începe negocierile

Articol de - Publicat duminica, 20 mai 2018 12:33

Mijlocașul Claudiu Bumba, 24 de ani, n-a fost aseară în lotul ilfovenilor pentru meciul cu Dinamo, 0-4, și la vară e liber să meargă oriunde dorește. ”Câinii” îl doreau înapoi în ”haită” la începutul primăverii și vor mai fi discuții după finalul sezonului.

O mare surpriză aseară în echipa Chiajnei. Claudiu Bumba n-a făcut parte din lotul lui Ionuț Badea, pentru că a mers la o nuntă. (Detalii aici).

Fotbalistul care a impresionat în acest sezon în tricoul Chiajnei va pleca în vară de la Concordia. El era căpitanul formației până săptămâna trecută, ar fi putut juca și aseară, doar că nu mai face parte din planurile de viitor ale grupării. 

Bumba are mai multe oferte de a-și continua cariera, la un moment dat, la începutul primăverii era chiar vizat pentru a reveni în Ștefan cel Mare. De unde a plecat în septembrie 2017, întrucât nu a mai fost dorit de Cosmin Contra! Rămâne de văzut dacă se va ajunge la un acord, Florin Bratu trebuie să-și dea acordul pentru a demara discuțiile finale. Claudiu e liber de contract din această vară. 

Pentru "câini" a picat foarte bine că n-a jucat Bumba aseară. După ce-a părăsit "haita", a marcat de fiecare dată împotriva fostei echipe! Trei goluri în trei meciuri. Iar în 2018 a marcat de două ori pentru ilfoveni, cele două reușite cu roș-albii.
În momentul în care a părăsit Dinamo, toamna trecută, Bumba era dezamăgit de faptul că ajunsese să facă această mutare: "Mie îmi pare rău că nu m-am impus la Dinamo, dar n-a depins doar de mine. Vreau să le mulţumesc suporterilor echipei, care indiferent de vreme, indiferent de distanţă au fost lângă noi şi ne-au purtat în atâtea rânduri spre victorie". 

6,09este media notelor din Gazetă, cea mai mare din echipa Chiajnei

7 goluri  și 2 pase decisive a avut Claudiu pentru ilfoveni în 18 meciuri 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
bendyx066
bendyx066  •  20 Mai 2018, 23:49
Postat de davidblack pe 20 Mai 2018, 18:07

Barbaionu nu ramane si el liber ?? .... eu zic sa-l aduceti si pe Bokila

il vtrm pe aliberbec

luputu
luputu  •  20 Mai 2018, 19:47

O buna alegere. Bumba nu trebuia sa plece de la Dinamo!

davidblack
davidblack  •  20 Mai 2018, 18:07

Barbaionu nu ramane si el liber ?? .... eu zic sa-l aduceti si pe Bokila

Vezi toate comentariile (6)
Comentează