FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Echipa care trage la play-off în Superliga n-a renunțat la visul de a „fura” un jucător de la FCSB » În ce stadiu sunt negocierile

Eduard Radaslavescu este următoarea țintă a sibienilor. Foto: Facebook @FCSB
Eduard Radaslavescu este următoarea țintă a sibienilor. Foto: Facebook @FCSB

Articol de - Publicat vineri, 05 ianuarie 2024 10:43 / Actualizat vineri, 05 ianuarie 2024 12:00

Situația lui Eduard Radaslavescu (19 ani) va fi clarificată luni, la reunirea lotului FCSB. Hermannstadt n-a renunțat la ideea de a-l transfera.

Jucătorii liderului FCSB se reunesc luni, după care vor pleca în cantonament în Antalya. Tot atunci se va decide, foarte probabil, și situația celor trei jucători pe care Gigi Becali a declarat că nu-i mai vrea.

Este vorba despre Andrea Compagno, pentru care există interes mai nou din partea lui Bari (Serie B), despre Dorin Rotariu, refuzat și de Sepsi, și de Hermannstadt, și de Eduard Radaslavescu.

Hermannstadt speră să ajungă la un acord pentru Eduard Radaslavescu

Joi a apărut informația potrivit căreia FCSB s-a decis să-l păstreze în lot pe mijlocașul în vârstă de 19 ani. Becali s-ar fi răzgândit după ce i s-a transmis că, dacă acestuia i se dă undă verde pentru un transfer, roș-albaștrii vor intra în criză de variante privind jucătorul U21.

Ofertă neașteptată pentru Andrea Compagno: „Contacte sunt de ceva timp” + Ar putea juca alături de un fost coechipier de la FCSB
FCSB
Ofertă neașteptată pentru Andrea Compagno: „Contacte sunt de ceva timp” + Ar putea juca alături de un fost coechipier de la FCSB

Din informațiile Gazetei Sporturilor, lucrurile nu stau chiar așa. Deocamdată se așteaptă reunirea lotului și apoi se va discuta situația fiecărui jucător în parte. Iar Hermannstadt speră în continuare să ajungă la un acord pentru împrumutul lui Radaslavescu.

FCSB l-a luat pe Baba Alhassan de la Hermannstadt

Sibienii au făcut deja o tranzacție cu Gigi Becali. Luna trecută, i l-au vândut pe mijlocașul Baba Alhassan în schimbul sumei de 650.000 de euro și 20 la sută dintr-un viitor transfer.

Eduard Radaslavescu a ajuns la FCSB în august 2022 și are un contract valabil până în vara lui 2027 cu formația patronată de Gigi Becali.

Fotbalistul în vârstă de 19 ani a fost cumpărat de Becali de la Farul, cu 850.000 de euro, după ce bifase 26 de meciuri la trupa patronată și antrenată de Gică Hagi.

Radaslavescu n-a vrut să meargă la FC Botoșani

La FCSB, în schimb, mai degrabă a dezamăgit: 34 de apariții, doar două goluri. Becali a vrut să-l împrumute în septembrie lui FC Botoșani, însă Radaslavescu a refuzat: „Nu vrea să plece. I-am zis: «Du-te, bă, la Botoșani să joci».

«Vreau să rămân aici». «Bine, tată, atunci nu te oblig». Mi-a zis să nu mă supăr, dar eu nu mă supăr. Respectăm contractul”.

Mai puteți citi:

Răsturnare de situație. Primul eșec în „mercato” pentru Dan Șucu!

Andrei Cordea a jucat 2 ani la FCSB, acum e în Arabia Saudită și numește „cel mai talentat coleg pe care l-am avut vreodată”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează