FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

UPDATE S-a răzgândit Becali! Radaslavescu rămâne pe loc la FCSB, negocierile cu Hermannstadt au fost sistate

Eduard Radaslavescu este următoarea țintă a sibienilor. Foto: Facebook @FCSB
Eduard Radaslavescu este următoarea țintă a sibienilor. Foto: Facebook @FCSB

Articol de - Publicat joi, 04 ianuarie 2024 07:24 / Actualizat joi, 04 ianuarie 2024 16:04

Hermannstadt spera să se înțeleagă măcar cu Eduard Radaslavescu, după ce Dorin Rotariu, celălalt jucător de la FCSB aflat în discuții la un moment dat, a ieșit din vederile sibienilor. Numai că Gigi Becali s-a răzgândit și nu vrea să se mai despartă de mijlocașul central. 

UPDATE ora 16:00

De ultimă oră, FCSB a transmis că un transfer al lui Radaslavescu la Hermannstadt nu mai e de actualitate. Gigi Becali a vrut să-l dea inițial, dar s-a răzgândit după ce i s-a transmis că roș-albaștrii vor intra în criză de variante privind jucătorul U21. Astfel, negocierile pentru fostul mijlocaș al Farului au fost sistate. 

_________________________________________________________

Știrea inițială:

În timp ce echipa se deplasează astăzi în Antalya, pentru un cantonament de 10 zile la Lara, responsabilii lui Hermannstadt rămași acasă lucrează la întărirea lotului.

Obiectivul conducerii: acord cu Eduard Radaslavescu în zilele următoare

L-au acontat deja pe Raul Opruț, care se întoarce de la Kortrijk, sub formă de împrumut, și pe  Davy N’Goma (FC Botoșani), care a fost prezentat azi.

S-a răzgândit Becali! Radaslavescu rămâne pe loc la FCSB, negocierile cu Hermannstadt au fost sistate
Davy N’Goma, prezentat la Hermannstadt

Dar nu se opresc aici. Următorul pe listă este Eduard Radaslavescu.

Din informațiile Gazetei, Radaslavescu va efectua cantonamentul de iarnă cu FCSB, dar sibienii au demarat negocieri cu mijlocașul disponibilizat de Gigi Becali și speră ca în zilele următoare să ajungă la un acord. Jucătorul este sub contract cu roș-albaștrii până-n 2027.

Au vrut 3 jucători de la FCSB, dar s-au speriat când au aflat ce salarii încasează
MERCATO
Au vrut 3 jucători de la FCSB, dar s-au speriat când au aflat ce salarii încasează

Dorin Rotariu nu vine la Sibiu

În schimb, Dorin Rotariu, alt jucător oferit de Gigi Becali, a ieșit complet din vederile lui Marius Măldărășanu. El l-a pierdut pe mijlocașul Baba Alhassan, vândut lui FCSB în schimbul a 650.000 de euro, și ar putea rămâne și fără Mino Sota, dorit de Rapid.

De asemenea, „Măldă” nu i-a luat în Antalya pe Cristi Bărbuț și pe Petrișor Petrescu, cărora li s-a transmis că nu se mai contează pe ei și pot să-și caute echipe. Lui Adi Petre i-a fost reziliat deja contractul.

Amicale cu FC Winterthur și Sumgayit PFC

La Lara, unde se vor pregăti între 4 și 13 ianuarie, sibienii vor fi găzduiți de hotelul de 5 stele Concorde Deluxe Resort. Locația se află la 15 kilometri de Antalya și la 25 de kilometri de centrul Antalyei.

În această perioadă, echipa pregătită de Marius Măldărășanu va disputa două meciuri amicale: pe 8 ianuarie cu FC Winterthur, locul 7 în prima ligă a Elveției, și pe 12 ianuarie cu Sumgayit PFC, locul 4 în campionatul din Azerbaidjan.

Întreaga ședere o costă pe Hermannstadt undeva în jurul a 80.000 de euro.

Mai puteți citi:

Sosirea lui Velkovski la Dinamo e văzută drept salvarea „câinilor”: „Va fi cel mai bun din echipă! IQ-ul său este de elită”

Unde ar urma să ajungă Mirel Rădoi: va avea un salariu de milioane!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  04 Ianuarie 2024, 17:01
Postat de soimiisibiu pe 04 Ianuarie 2024, 10:40

Nu au mai jucat nimic. Bărbuț era ca pătrunjelul în supa iar Petrescu nu mai juca nimic. Dar nici Radaslavescu nu e nici măcar jucător de fotbal. Slab rău.

M-am și mirat că Măldărășanu și-l dorește pe Radaslavescu, un pseudo-fotbalist încântat că freacă menta aiurea în București pe bani frumoși.

soimiisibiu
soimiisibiu  •  04 Ianuarie 2024, 10:40
Postat de bl0catu pe 04 Ianuarie 2024, 09:23

Bărbuț și Petrescu ouț? Interesant.... maldăr e antrenor sau doar o apariție meteorica ?

Nu au mai jucat nimic. Bărbuț era ca pătrunjelul în supa iar Petrescu nu mai juca nimic. Dar nici Radaslavescu nu e nici măcar jucător de fotbal. Slab rău.

Banila13
Banila13  •  04 Ianuarie 2024, 09:32

Pe Nimiculescu nu-l dorește nimeni ? Să ne scape și pe noi de atacantul fără dribling , pe care doar mm îl promovează și culmea Becali dorește să scape de Compagno dar să rămână cu nulitatea în lot.B Rusu, Buziuc,Rotariu, toți atacanți descoperiți de Jiji și mm

Vezi toate comentariile (4)
Comentează