INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

Unde ar urma să ajungă Mirel Rădoi: va avea un salariu de milioane!

Mirel Rădoi / Sursă foto: Facebook@ Albataeh FC
Mirel Rădoi / Sursă foto: Facebook@ Albataeh FC

Articol de - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2024 19:48 / Actualizat miercuri, 03 ianuarie 2024 21:24

Mirel Rădoi, acum la Al Bataeh, ar putea schimba echipa. A fost ofertat de Al Jazira, unul dintre cele mai bogate cluburi din Emirate. Salariu: 2,5 milioane de dolari pe an.

Noul an vine cu vești bune pentru Mirel Rădoi. Fostul selecționer al României ar putea trece la un nivel superior în Emiratele Arabe Unite .

Dinamo a anunțat primul transfer al anului: fundaș central cu o cotă de 1,8 milioane!
dinamo
Dinamo a anunțat primul transfer al anului: fundaș central cu o cotă de 1,8 milioane!

Dacă până acum, în prima parte a sezonului, a pregătit o formație fără cine știe ce pretenții, Al Bataeh, mai nou i se oferă posibilitatea de a face un mare pas înainte. Conform Fanatik, el ar fi primit o superofertă de la Al Jazira.

Salariul oferit lui Mirel Rădoi, 2,5 milioane de dolari pe an

Șeicul Mansour bin Zayed, care deține și Manchester City, ar urma să-i propună lui Mirel Rădoi un salariu fabulos, 2,5 milioane de dolari pe an. Iar contractul ar putea fi semnat cât de curând dacă Rădoi își dă acordul.

Deși este o echipă cu un buget foarte mare, Al Jazira a dezamăgit în acest sezon, cu olandezul Bob de Klerk, 61 de ani, pe bancă. Și ocupă doar locul 6 în campionat, cu 20 de puncte, o poziție mai sus decât Al Bataeh (16 puncte).

Lot cotat la 27,22 milioane de euro pe transfermarkt.de

Al Jazira are un lot evaluat la 27,22 milioane de euro, pe transfermarkt.de, după ce în vară a achiziționat mai mulți jucători din Europa.

Este vorba despre Karim Rekik, cel mai bine cotat, cu 4 milioane de euro, venit de la Sevilla, Neeskens Kebano (Fulham/cotă 2 milioane euro), Aboubacar Kamara (Olympiakos), Fernando (Antalyaspor) și Alejandro Pozuelo (Konyaspor). 

În fața celei de-a treia experiențe în Golf

Pentru Rădoi, Al Jazira ar fi a treia experiență ca antrenor în Golf, după Al Tai și Al Bataeh. Fostul internațional și-a început cariera de antrenor la Steaua (iunie - noiembrie 2015).

Apoi a fost selecționerul reprezentivei Under 21 a României (2018 - 2019) și al naționalei României (2019 - 2021), înainte de a o pregăti pe Universitatea Craiova, în perioada august 2022 - decembrie 2022.

Pe Al Tai a pregătit-o în prima parte a anului trecut, iar din luna iulie a lui 2023 e pe banca lui Al Bataeh.  

Mai puteți citi:

E cel mai în vogă antrenor din Superligă și vrea în play-off: „Obiectivul e să batem pe toată lumea, de la Botoșani la FCSB!”

Verdictul președintelui Universității Craiova: „Nu suntem de titlu. Cred că FCSB are prima șansă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
istet10
istet10  •  04 Ianuarie 2024, 12:35
Postat de brentford pe 04 Ianuarie 2024, 00:42

Cand esti milionar si ai asigurat traiul pe doua generatii,de ce te duci la mai mult si nu incerci sa devii un antrenor de top in Europa,platit la jumate,dar unde performanta este performanta? Radoi a ajuns acolo pe pilele lui Olaroiu,alt mare antrenor de care nu s-a auzit decat in Romania. De ce nu au cojones sa incerce vestul?

Pt ca nu-l intereseaza. Mai apoi, de ce sa nu faci bani fara asa mult stres? Oricum, in vest si batranul Lucescu spune ca e dificil pt un estic. Rar apare cate un croat, care e catolic.

ray51
ray51  •  04 Ianuarie 2024, 10:01

Vai, vai, vai... Mirele, ai intrat in colimatorul lui Mansour bin Zayed... Vai de capul lui Guardiola!

aquadig
aquadig  •  04 Ianuarie 2024, 08:49

E clar, următorul pas e în locul lui Guardiola la City.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează